Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Markíza prekvapila divákov novinkou: Spustila ju v tajnosti a s Puškárovou!

Zlatica Puškárová moderovala Krátke Televízne noviny. Zobraziť galériu (4)
Zlatica Puškárová moderovala Krátke Televízne noviny.

BRATISLAVA – Neohlásený ťah! Markíza v stredu večer krátko pred pol deviatou večer zaskočila televíznych divákov. Nečakane totiž zaradila do svojho vysielania nový spravodajský formát s názvom Krátke Televízne noviny. Ide o rýchly prehľad najdôležitejších udalostí dňa. Premiéru programu si zobrala pod taktovku ostrieľaná moderátorka Zatica Puškárová (37). Podľa našich informácií chce týmto ťahom vedenie zo Záhorskej Bystrice prilákať k obrazovkám viac svojich priaznivcov.

Prekvapila! Televízia Markíza ponúkla divákom v stredu večer nečakanú novinku. A to formát s názvom Krátke Televízne noviny. Spravodajskú reláciu zaradili kompetentní pred hlavný večerný program. Zaujímavé je, že stanica nijakým spôsobom neohlasovala a ani neavizovala tento krok. Jednoducho v Záhorskej Bystrici pustili do vysielania rýchle správy o najdôležitejších udalostiach dňa. Tie začali približne o 20:28. Divákov nimi sprevádzala ostrieľaná moderátorka Zlatica Puškárová. Trvali približne 4 minúty.

V minulosti v tom čase diváci žlto-modrej televízie sledovali Počasie. Na iných staniciach však bolo stále spravodajstvo. Markíza zrejme nechcela strácať divákom tým, že si prepnú na konkurenčnú stanicu, kde správy ešte bežia, a tak sa rozhodla nasadiť spomínanú novinku. Takýmto spôsobom si chcú udržať diváka, aby sledoval práve ich kanál. Kvôli tejto zmene začal seriál Búrlivé víno o dve minúty neskôr ako pôvodne mal. Divák si to takmer ani nevšimol.  

Krátke spravodajstvo ponúkala Markíza v minulosti len počas dňa, teraz ho nečakane zaradila aj pred štartom hlavného večerného programu. Zisťovali sme, či pôjde o stabilnú súčasť v štruktúre stanice. A tiež, či sa v tomto formáte budú striedať všetky tváre spravodajstva. „Momentálne tento nový formát testujeme a následne sa rozhodneme, či sa stane pevnou súčasťou vysielacej štruktúry,“ povedala pre Topky.sk hovorkyňa Markízy Tatiana Tóthová.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu