Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Slovenské faux pas na svetovej Miss Universe: Fú, to je hanba!

Silvia Prochádzková (vpravo) sa na svetovej súťaži krásy prezentovala v starých šatách po svojej prechodkyni Jeanette Borhyovej. Na sebe ich mala aj herečka Monika Hilmerová. Zobraziť galériu (5)
Silvia Prochádzková (vpravo) sa na svetovej súťaži krásy prezentovala v starých šatách po svojej prechodkyni Jeanette Borhyovej. Na sebe ich mala aj herečka Monika Hilmerová.

MIAMI - Tak toto nevyšlo! Počas dnešného finále svetovej Miss Universe bude okrem novej kráľovnej vyhlásená napríklad aj víťazka spomedzi národných kostýmov. Tie predviedli dievčatá už vo štvrtok. Slovenka Silvia Prochádzková (22) predstúpila pred porotu v modrotlačových šatách, ktoré ale majú podstatnú chybičku krásy. Na svetovom finále sa v nich už totiž ukázala jej predchodkyňa z roku 2013 Jeanette Borhyová (22). A doma sme ich počas minuloročnej súťaže krásy videli aj na moderátorke večera Monike Hilmerovej (40).

V starej róbe! K súťaži Miss Universe každoročne patrí aj prehliadka národných kostýmov. Každá krajina sa vždy snaží zaujať novým a originálnym spracovaním prvkov, ktoré sú pre ňu typické. Slovensko sa však tento rok vybralo úplne inou cestou. 

Naša reprezentantka Silvia Prochádzková totiž pri štvrtkovej prehliadke predviedla šaty, ktoré museli byť priaznivcom svetovej súťaže krásy už známe. Presne v tých istých totiž bojovala o umiestnenie v predchádzajúcom ročníku slovenská misska Jeanette Borhyová. 

A na domácej pôde ich tiež dobre poznáme. Počas Miss Universe SR 2014 ich mala totiž na sebe herečka Monika Hilmerová, ktorá galavečer moderovala. Prezentovala sa v nich teda presne v ten deň, kedy bola Silvia korunovaná za kráľovnú krásy. Teraz si brunetka tento starý outfit obliekla počas svetovej súťaže v konkurencii 88 rôznorodých veľkolepých kostýmov. Snáď róbu nezdedí aj Prochádzkovej nástupkyňa. To by už bola hanba na tretiu.

Pozrite si, v čom sa predviedli dievčatá z niektorých ďalších krajín. Kliknite TU.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu