Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Zamilovaná moderátorka Didiana: Prichytená s utajovaným priateľom!

Moderátorka Dagmar Didiana Dianová prichytená s utajovaným partnerom. Zobraziť galériu (12)
Moderátorka Dagmar Didiana Dianová prichytená s utajovaným partnerom.

BRATISLAVA – Pristihnutí! Známa moderátorka Dagmar Dianová (37) alias Didiana v poslednom období žiari šťastím. Niet sa čomu čudovať - v jej živote je nový muž. O svojej láske však blondínka odmieta čokoľvek prezradiť. Keď sme dvojicu stretli na divadelnom predstavení na Lodi Adyho Hajdu, nebolo im do reči.

Koniec tajnostiam! V nedeľu večer si mnohé známe tváre prišli na Loď Adyho Hajdu pozrieť premiéru novej komediálnej hry s názvom Sľúbili sme si lásku alebo revolúcia v manželstve. Medzi prítomnými nechýbala ani známa rozhlasová moderátorka Dagmar Didiana Dianová.

Plavovláska si na podujatie vyrazila s novým partnerom. Hoci priznáva, že je zamilovaná, jeho identitu skrýva. „Nerada by som prezrádzala, o koho ide, pretože vo svete sú veľmi pekné veci, ktoré by sme mali nechať dozrieť a až potom by sme ich mali predstaviť. Asi..,“ povedala nám v októbri Dianová.

Nič viac nechcela komentovať ani po tom, čo zobrala svojho partnera na spomínané predstavenie. O hnedovlasom fešákovi je známe iba to, že sa živí golfom a volá sa Peter. Blondínka sa netají tým, že po jeho boku zažíva najlepšie obdobie, aké kedy mala. Snáď jej to vydrží čo najdlhšie.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu