Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Zamilovaná moderátorka Didiana: Tajnosti okolo novej lásky!

Za širokým úsmevom Dagmar Didiany Dianovej sa skrýva nová láska. Zobraziť galériu (5)
Za širokým úsmevom Dagmar Didiany Dianovej sa skrýva nová láska.

BRATISLAVA - Je v tom až po uši! Dagmar Dianová (37) alias Didiana v poslednom období doslova žiari šťastím. No jej (staro)nový džob v rádiu nie je tým pravým dôvodom, prečo má plavovláska široký úsmev na tvári. Nám sa totiž podarilo zistiť, že v moderátorkinom živote je nový muž - golfista. Zamilovaná kráska však okolo svojho partnera robí veľké tajnosti.

Začiatkom roka sa v slovenskom šoubiznise pošuškávalo o rodiacom sa vzťahu Dagmar Didiany Dianovej a Mateja Chrena. Vzájomné stretávanie sa však napokon neprerástlo do lásky, zostalo to na kamarátskej úrovni. Tanečník začal randiť s Lindou Zubčákovou-Čongrády - vdovou po bossovi podsvetia, spíkerka zas s iným mužom.

Novú lásku si však Didiana prísne stráži. O novom objave, ktorý sa vraj živí golfom, príliš nechce hovoriť. „Nerada by som prezrádzala, o koho ide, pretože vo svete sú veľmi pekné veci, ktoré by sme mali nechať dozrieť a až potom by sme ich mali predstaviť. Asi..,“ povedala nám záhadne Dianová.

Príjemné obdobie v súkromnom živote si však pochvaľuje. Dokonca ho označuje za najlepšie, aké kedy mala. „Tento mesiac bol pre mňa jedným z najkrajších v živote. Mám sa veľmi pozitívne, veľmi dobre, som oddýchnutá a vysmiata,“ prezradila moderátorka, ktorú sme vyspovedali pri príležitosti krstu benefičného kalendára so známymi osobnosťami Posol o kvapku lepších správ, v ktorom je aj ona sama zvečnená.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu