Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Mamba Dasha rozhýbala svoje sexi krivky: Priesvitné tielko a šťavnatý zadok!

Nový videoklip speváčky Mamby Dashy je poriadne sexi. Zobraziť galériu (8)
Nový videoklip speváčky Mamby Dashy je poriadne sexi. (Zdroj: youtube.com)

BRATISLAVA - Wau! Dáša Šarközyová (26) alias Mamba Dasha krátko pred Vianocami potešila svojich fanúšikov novou piesňou s názvom Zvykni si, ku ktorej predstavila aj klip. A zatiaľ čo ženám urobil radosť silný text plný emócií, mužov zas zaujalo šteklivé video. To je totiž nabité poriadnou dávkou sexepílu. V záberoch k skladbe speváčka tancuje len v miniatúrnych nohavičkách a v priesvitnom tielku, ktoré toho odhaľuje naozaj dosť.

Dáša Šarközyová, známa pod umeleckým menom Mamba Dasha, si po účinkovaní v speváckej šou X Factor otvorila dvere do sveta slovenského šoubiznisu piesňou Goodbye Boy. Po veľkom úspechu prvej skladby priniesla speváčka krátko pred sviatkami svojim fanúšikom ďalší singel s názvom Zvykni si! A stihla k nemu natočiť aj pikantný klip. 

Mužských priaznivcov vo videu potešila zmyselnými pohybmi - zadočkom vrtí v úsporných nohavičkách, ktoré doplnila bielym tielkom. A zatiaľ čo pánov zaujali predovšetkým sexi zábery, dámy zas ocenili silný text nabitý emóciami. „Podľa prvých reakcií som si uvedomila, že som neplánovane vytvorila takú malú ‚feministickú hymnu‘. Na jednej strane ma to teší, že sa s mojou pesničkou ženy stotožňujú. Na druhej mi je ale ľúto, že to muži poňali takto, pretože hlavná idea piesne nie je boj medzi mužom a ženou, ale boj proti tomu, keď chce niekto meniť vašu podstatu len pre svoje potešenie,“ vysvetlila Šarközyová

Zaujímavosťou je, že nielen pieseň, ale aj videoklip vznikali rekordnou rýchlosťou. „Trvalo to týždeň, kým som vybrala hudbu, napísala text, naspievala track a natočila k nemu klip. Neviem, či sa v našich končinách už niekedy niekomu niečo podobné podarilo,“ prezradila Mamba. Ľudia okolo nej vraj boli skeptickí a neverili, že to v tak krátkom čase zrealizuje. No interpretka si zaumienila, že fanúšikom prinesie vianočný darček, čo jej aj vyšlo. 

VIDEO: Pozrite si nový klip Dashy Mamby k piesni Zvykni si!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu