Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Malachovská naprataná v malých šatách: Prsia jej vyliezali v priamom prenose!

Iveta Malachovská bola v čiernych šatách akási naprataná. Zobraziť galériu (6)
Iveta Malachovská bola v čiernych šatách akási naprataná.

BRATISLAVA - Toto jej celkom nevyšlo! Iveta Malachovská (49) včera moderovala galavečer Hodina deťom. Diváci pri obrazovkách verejnoprávnej televízie sa však nestačili čudovať. Tmavovláska bola totiž naprataná v takých šatách, že to miestami pôsobilo, akoby mala problém s dýchaním. Pri niektorých jej pohyboch dokonca hrozilo, že jej už-už vypadnú prsia priamo do kamery.

Poriadne stiahnutá! Iveta Malachovská sa v nedeľu večer objavila na obrazovkách v programe Hodina deťom. Mnohí diváci na sociálnych sieťach ocenili takúto pomoc. Horšie však v ich komentároch dopadla samotná moderátorka. 

Tmavovláska bohužiaľ pôsobila pred kamerami trochu kŕčovito. Nie však kvôli slovnému prejavu, ale róbe, v ktorej bola poriadne naprataná. „Pani Malachovská sa videla v tých šatách?” písali viacerí na Facebook známej nadácie. „Akurát doma riešime, čo to má za šaty. Asi o číslo menšie,” vyjadrila sa ďalšia diváčka. 

Iveta miestami dokonca pôsobila, akoby nemohla poriadne dýchať. A pri hlbšom nádychu to vyzeralo, že jej šaty na prsiach čoskoro prasknú. Niektorí zlomyseľníci na internete dokonca uzatvárali stávky, či jej vnady v priamom prenose vypadnú priamo do kamery. Nabudúce by to chcelo radšej trochu voľnosti...

Ivete Malachovskej takmer vypadli prsia v priamom prenose.
Zobraziť galériu (6)
Ivete Malachovskej takmer vypadli prsia v priamom prenose.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu