Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Malachovská vyparádená viac než dcéra: A mladá ukázala frajera!

Iveta Malachovská a jej dcéra Kristína sa boli spolu pozrieť na otvorenie nového kina. Zobraziť galériu (5)
Iveta Malachovská a jej dcéra Kristína sa boli spolu pozrieť na otvorenie nového kina.

BRATISLAVA - Úplne rozdielne! Moderátorka verejnoprávnej televízie Iveta Malachovská (49) si v utorok večer vybehla na otvorenie moderného kina v istom nákupnom centre. Spoločnosť jej robila dcéra Kristína (19), ktorá však vedľa slávnej mamy pôsobila ako šedá myška. Jej priateľovi to však evidentne nevadilo.

Mama za dámu, dcéra ako víla Amálka! Temperamentná moderátorka RTVS Iveta Malachovská si v utorok večer nenechala ujsť otvorenie nového komplexu kín v istom nákupnom centre. Nahodená v bielych decentných šatách s nápadnými striebornými šperkmi bola v spoločnosti neprehliadnuteľná. Outfit doplnila výrazným rúžom i lakom na nechty rovnakej farby.


Kočka s nenormálne pekným zadkom: Veď to je Malachovskej sexi dcéra!


Na akciu ale neprišla sama. Spoločnosť jej robila devätnásťročná dcéra Kristína, ktorá však na rozdiel od svojej známej mamy pôsobila tentokrát dosť nevýrazne. Zdá sa, že jediné dieťa tmavovlasej moderátorky si na imidž príliš nepotrpí a má radšej prirodzenosť.

Žiadny mejkap, tiene či rúž sme na potomkovi známych rodičov nevideli a takisto si nelámala hlavu ani s účesom. Zato však ukázala svojho priateľa, s ktorým podľa našich informácií tvorí pár približne dva roky. V spoločnosti za prítomnosti médií sa však ako dvojica predviedli úplne prvý raz. A keďže to bolo v sprievode Kristíninej mamy, zdá sa, že výber svojej dcéry Iveta schvaľuje. 

Viac o téme: Iveta Malachovská
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu