Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Trapas pribratej Krainovej: Narvala sa do korzetu, praskol jej priamo na pódiu!

Simona Krainová priznala, že pribrala. Dokonca na nej prasklo oblečenie. Zobraziť galériu (4)
Simona Krainová priznala, že pribrala. Dokonca na nej prasklo oblečenie. (Zdroj: PR)

PRAHA/BRATISLAVA - Chcela zakryť kilá navyše, nevyšlo jej to! Známa česká modelka Simona Krainová (41) sa pred pár dňami objavila spolu s manželom Karlom Vágnerom ml. (39) a synom Brunom (2) na charitatívnom podujatí. Hoci blondínka bola vždy štíhla a sexi, prekvapujúco sa tentokrát natrepala do zoštíhľujúceho korzetu. Ten však dlho na nej v jednom kuse nevydržal. Pribratej kráske totiž priamo na pódiu praskol zips.

Vyrobila si menšie faux pas! Modelka Simona Krainová sa pred pár dňami vybrala s rodinou do spoločnosti v novom outfite, ktorý ju ale vzápätí poriadne vyviedol z miery. „Túto kombinézu mi ušila istá návrhárka a úžasne zoštíhľuje. Ona navrhla aj šaty, ktoré urobia i zo stokilovej ženy štíhlu dámu,“ povedala pre český portál super.cz blondínka. 

Prekvapujúce je, že takéto vymoženosti vôbec nepotrebuje. Veď vždy ohurovala sexi krivkami. Ale ako Simona sama priznala, v poslednom čase sa trochu zaguľatila. „No, trochu som pribrala,“ netajila blondínka, ktorá mala v uplynulom období veľa práce s kastingami modelingovej súťaže i s filmom, ktorý nakrúca. Na dodržiavanie zdravého životného štýlu jej pri tomto vyťažení a dvoch deťoch zrejme neostal čas.

Nabraté kilečká nakoniec Krainovej spôsobili trapas priamo na charitatívnej akcii. Počas vystúpenia na improvizovanom pódiu ostala doslova v nemom úžase. Keď sa jednej z prítomných dám chválila svojím novým korzetom, z ničoho nič jej praskol zips. Dvojnásobná mamička mala čo robiť, aby prítomným nepredviedla striptíz. Okamžite sa otočila publiku chrbtom a zachraňovala situáciu. Ako ale na záver známa kráska prezradila, už čoskoro si urobí pracovnú pauzu a dá sa opäť do poriadku. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu