Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Trapas sexi Slovenky pred výstredným miliardárom z USA: Ups, toto by sa nemalo stávať!

James Goldstein Zobraziť galériu (30)
James Goldstein (Zdroj: foto: Ján Zemiar, James Goldstein)

BRATISLAVA - Neplánované odhalenie! V stredu večer zavítal do Bratislavy excentrický americký miliardár a zároveň módny návrhár James Goldstein (71). Pri tejto príležitosti sa konala menšia párty v jednom z obchodov v Starom meste. Na nej sa predviedli v jeho drahých modeloch aj tváre Fasthion TV Mária Zelinová (25) a Soňa Skoncová (27). Zatiaľ čo druhá spomínaná zaujala rafinovaným outfitom, v ktorom absentovala spodná bielizeň, prvej sa stal úsmevný trapas. Čierne šaty uviazané okolo krku sa jej totiž rozviazali a takmer vyvalila na boháča svoje pôvaby.

Takmer ukázala nahé prsia! V stredu večer sa konala spoločenská akcia za prítomnosti extravagantného návrhára Jamesa Goldsteina. Ten zavítal po prvýkrát do nášho hlavného mesta, aby predstavil svoju kolekciu. Tú odprezentoval aj na moderátorkách módnej televízie. Sympatická brunetka Soňa Skoncová sa zahalila do zlatej róby, pod ktorú si nevzala bielizeň. Prezrádzala to priesvitná látka na boku pozdĺž celých šiat. Tento fakt neprehliadol určite žiadny muž.

Rovnako zvodne pôsobila aj jej kolegyňa - krásna blondínka Mária Zelinová. Tá si však počas slávnostného večera vyrobila menší trapas. Jej dlhé čierne šaty, upevnené na krku, sa jej totiž v prítomnosti Jamesa Goldsteina rozviazali. Nechýbalo veľa a takmer ukázala nahé prsia. Našťastie si v poslednej chvíli zachytila padajúce ramienka. „Bože, rozviazali sa mi šaty. Dievčatá, pomôžte mi, prosím,“ požiadala prítomné dámy. Tie jej šaty opäť uviazali.

Modelky sa v ten večer ešte dvakrát prezliekli do šiat z boháčovej tvorby. Následne sa po menšom raute odobral návrhár s VIP hosťami na súkromnú večeru, po ktorej sa išli všetci zabávať do neďalekého podniku. Podľa našich zistení žúrovali do skorých ranných hodín.

VIDEO: Americký módny návrhár James Goldstein so slovenskými známymi tvárami.

Americký módny návrhár James Goldstein v Bratislave so slovenskými známymi osobnosťami.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu