Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Pamätáte ešte na víťaza šou Mojsejovci? Model zostarol a oddnes je otcom tohto fešáka!

Pavol Petrik žiari šťastím - narodil sa mu synček Leonard. Mnohí si mladíka pamätajú ako Modela z reality šou Mojsejovci. Zobraziť galériu (4)
Pavol Petrik žiari šťastím - narodil sa mu synček Leonard. Mnohí si mladíka pamätajú ako Modela z reality šou Mojsejovci. (Zdroj: tv markíza/facebook)

BRATISLAVA - Najšťastnejší deň života! Spevák Pavol Petrik (32) sa dnes ráno stal otcom. Mladík, ktorého si mnohí môžu pamätať spred desiatich rokov ako Modela z reality šou Mojsejovci, sa raduje zo synčeka Leonarda. Víťaz markizáckeho projektu sa o skvelú novinu podelil s priateľmi na sociálnej sieti Facebook. A pridal aj fotku svojho malého pokladu.

Radosť ako nikdy predtým! Tieto pocity aktuálne prežíva Pavol Petrik. Košičan, ktorého si mnohí môžu pamätať ako víťaza markizáckej reality šou Mojsejovci, sa totiž dnes ráno stal otcom. Jeho dlhoročná partnerka Ivka mu o pol ôsmej porodila synčeka Leonarda. 

Spevák sa o šťastnú novinu podelil s priateľmi a známymi na sociálnej sieti. „Ahojte ľudkovia, volám sa Leonard Petrik, vážim 3900g a meriam 54 cm. Narodil som sa dnes ráno o 7:30 mojim rodičom. Som zdravučký. Rovnako tak aj maminka. Teším sa na vás, zažijeme spolu kopec srandy,“ napísal Model a pridal aj prvú spoločnú fotku so svojím synčekom priamo z pôrodnice. 

VIDEO: Zaspomínajte si na reality šou Mojsejovci. Pozrite si klip k piesni Ja chcem byť v dome.

Mojsejovci - Ja chcem byť v dome

Pavol Petrik sa o radostnú novinu podelil so svojimi priateľmi na sociálnej sieti Facebook.
Zobraziť galériu (4)
Pavol Petrik sa o radostnú novinu podelil so svojimi priateľmi na sociálnej sieti Facebook.  (Zdroj: Facebook)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu