Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Zvrat v kariére Pavla Bruchalu: Moderátor sekol so šoubiznisom, má nový zmysel života!

Pavel Bruchala chce byť mimo slovenského šoubiznisu. Zobraziť galériu (5)
Pavel Bruchala chce byť mimo slovenského šoubiznisu.

BRATISLAVA - V televízii skončil! Rok 2014 bol pre Pavla Bruchalu (37) poriadne hektický. Odišiel z Markízy do Jojky, kam ho zlákal vtedajší riaditeľ František Borovský. Po jeho odvolaní však bola moderátorova kariéra neistá. Síce dostal novú reláciu Dobré ráno, no program vydržal na obrazovkách iba 5 mesiacov. V októbri sa preto musel s kamerami rozlúčiť. Odvtedy sa drží mimo ruchu slovenského šoubiznisu. A ani sa doň neplánuje vrátiť. Má totiž do budúcna úplne iné plány a myslí si, že by mohol nájsť zmysel života v cestovaní a v práci v tomto odvetví.

Minulý rok sa pre Pavla Bruchalu niesol v znamení zmien. Niektoré sa udiali z jeho vlastnej vôle, iné zas nie. Po dlhých 13 rokoch dal totiž v Markíze výpoveď a prestúpil do konkurenčnej Jojky. Okamžite však prišla krutá rana – František Borovský, ktorý ho na Kolibu zlákal, na poste generálneho riaditeľa náhle skončil. Moderátorova budúcnosť v televízii tak bola neistá. A hoci ho napokon zachránila nová relácia Dobré ráno, na obrazovkách vydržal tento program len necelých 5 mesiacov. Spolu s ním skončil na obrazovkách aj modrooký fešák, ktorého odvtedy v telke nevídať. A ani o ňom nie je počuť.

Zdá sa však, že Pavlovi sa život bez kamier a žiary reflektorov zapáčil. Ako totiž pre topky.sk prezradil, do šoubiznisu sa už neplánuje vrátiť. „Cítim to tak, že by som sa chcel stať neznámym človekom. Viem, že to nie je jednoduché a že sa nedá, aby na vás ľudia zo dňa na deň zabudli, ale tak to cítim. Bol by som najradšej, keby som mohol začať úplne nový život s niečím úplne novým. Ale bude to veľmi ťažké, to si uvedomujem,“ prekvapil nás svojou úprimnosťou Bruchala. „Teraz, na základe vlastnej skúsenosti, chápem, že Slovensko je strašne malé - keď od niečoho odídete a chcete skúsiť niečo nové a nevyjde to, tak je to celé zlé. Už sa nikam nemôžete vrátiť a ľudia sú škodoradostní. Tešia sa z vášho osobného neúspechu,“ povedal nám moderátor.

Na základe týchto skúseností dospel k myšlienke odlúčiť sa od televízneho sveta. „Uvažujem, že by som rozbehol nejaký cestovateľský biznis. Ale uvidíme. To sú totiž také veci, ktoré sa nedajú zrealizovať za deň. A ani vám to zo dňa na deň nezačne zarábať, čiže je to v štádiu uvažovania. Ale myslím si, že ten život môžem začať kvázi odznova, že nie som tak starý na to, aby som nemohol začať niečo úplne nové,“ prezradil nám exmarkizák. Zvažuje však, že nové uplatnenie bude hľadať niekde mimo Slovenska. „Rozmýšľam, či to bude tu. Lebo moja tvár je zaškatuľkovaná a mediálne známa. Čiže každá vec, ktorú tu rozbehnem, bude nejakým spôsobom sledovaná, pozorovaná, komentovaná a podobne,“ vysvetlil nám Bruchala. 

V týchto chvíľach moderátor doslova prehodnocuje svoj život. „Musím niečo naplánovať, lebo z niečoho musím žiť. Jednoducho som bol odstrihnutý, tak sa musím rozhýbať. A čo si budú ľudia myslieť, mne je už jedno. Možno budem robiť niečo iné, čo pre niekoho bude komické a povie si, ako ten Bruchala skončil,“ dodal na záver. Nechajme sa prekvapiť, v akej sfére nakoniec zakotví.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu