Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Temné tajomstvá Verešovej rodiny: Život skrývaného brata je jedna veľká dráma!

Andrea Verešová doposiaľ prezentovala len staršiu sestru Alexandru. No zdá sa, že okrem nej má modelka ešte dvoch starších nevlastných súrodencov. Zobraziť galériu (4)
Andrea Verešová doposiaľ prezentovala len staršiu sestru Alexandru. No zdá sa, že okrem nej má modelka ešte dvoch starších nevlastných súrodencov.

BRATISLAVA - Rodinu si človek nevyberá. Svoje o tom vie aj slovenská modelka Andrea Verešová (34). Nie je totiž žiadnym tajomstvom, že kráska s otcom Ondrejom nemá príliš vrúcny vzťah. No práve on sa postaral o to, že brunetka má ďalších dvoch nevlastných súrodencov. A podľa našich informácií tí toľko šťastia v živote ako ich úspešná sestra nemali. Najmä jej doteraz utajený brat Jaro.

Modelka Andrea Verešová patrí k známym osobnostiam slovenského šoubiznisu, ktoré o svojej rodine hovoria pomerne málo. Nie je však žiadnym tajomstvom, že brunetka má staršiu sestru Alexandru. Tá ju dokonca v minulosti sprevádzala po boku mamy Ester aj na spoločenské podujatia. No s otcom Ondrejom tmavovláska zrejme až taký vrúcny vzťah nemá. O ňom totiž niekdajšia kráľovná krásy rozprávať odmieta. 

Podľa našich informácií však práve vďaka nemu má Verešová okrem už spomínanej sestry ešte dvoch starších nevlastných súrodencov. No kým Andrea si užíva život priam ako z rozprávky, oni už toľko šťastia nemali. Hlavne starší brat Jaro.

Ako sa nám totiž podarilo zistiť, život modelkinho brata pripomína skôr jednu veľkú drámu. „Nejaký čas žil s partnerkou v Liptovskom Hrádku, no napokon sa rozišli a on skončil na ulici. Často ho ľudia vídavali, ako s bezdomovcami pije čučo. Bol veľmi úctivý, vždy každého pekne pozdravil, no začal piť. Zrejme aj preto sa s partnerkou rozišli,“ prezradil pre topky.sk zdroj. Alkohol napokon stál aj za jeho vyhadzovom z práce - svoju chuť na ovocné vínko totiž neustrážil ani tam a pri kontrole na pracovisku sa preukázalo, že nie je triezvy. 

Metla ľudstva tak Andreinho brata zmietla na poriadne zlú cestičku. Utajovaný brat bývalej kráľovnej krásy totiž vraj pred nejakým časom skončil aj vo väzení. „Pred polrokom sa vrátil. Zavreli ho pravdepodobne za neplatenie výživného,“ povedal náš zdroj z okolia Jara Vereša.

V súvislosti so starším súrodencom sme oslovili aj samotnú Andreu Verešovú. Na naše otázky však doteraz neodpovedala. 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu