Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Prsia von a dokonalý mejkap: Takto cvičí slovenská playmate!

Andrea Járová sa viac venovala foteniu než korčuľovaniu. Zobraziť galériu (6)
Andrea Járová sa viac venovala foteniu než korčuľovaniu.

MIAMI - Príliš sa jej nechcelo! Andrea Járová (30) v poslednej dobe žije viac v USA než na Slovensku. No aj za veľkou mlákou sa snaží udržiavať vo forme. Na korčule sa vybrala aj pred pár dňami, ale viac než športovanie si užívala fotenie. Fanúšikov potešila zábermi, na ktorých je dokonale nalíčená a poriadne vyprsená. Je jasné, že vydať zo seba litre potu nebolo jej zámerom.

Nepretrhla sa! Andrea Járová aktuálne žije na slnečnej Floride a neustále ohuruje fotografiami v plavkách. Na svojej postave sa snaží však ďalej pracovať a jednou z jej aktivít je aj preháňanie sa na kolieskových korčuliach. 

Počas víkendu však blondínka evidentne nemala príliš náladu na športovanie. Sociálne siete totiž zaplavila zábermi, na ktorých udrie do očí jej dokonalý mejkap. A ten si robí máloktorá žena, ktorá sa chce naozaj zapotiť. Že sa jej do pohybových aktivít práve nechcelo, dokazujú aj Andreine komentáre. „Lenivá playmate. Radšej bozk než cvičenie,” napísala Járová k jednej zo snímok. 

No napriek tomu, že korčuľovať sa sexici príliš nechcelo, jej krivky sú doslova ohurujúce. A pánov určite potešili fotky, na ktorých boli blondínkine prsia v hlavnej úlohe. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu