Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Známe slovenské prsnatky sa vytŕčajú: Jedna odhalenejšia ako druhá!

Známe Slovenky vytŕčajú svoje zadočky. Vľavo Zuzana Plačková, vpravo Andrea Járová. Zobraziť galériu (5)
Známe Slovenky vytŕčajú svoje zadočky. Vľavo Zuzana Plačková, vpravo Andrea Járová.

BRATISLAVA - Akoby ich jedna mater mala! Známe Slovenky, ktoré živí hlavne ich vzhľad, sú aktívne aj na sociálnych sieťach. Občas sa však stane, že fanúšikom pripadajú ako naklonované. Aktuálne je evidentne v kurze záber nahého tela zahaleného len do miniatúrnych nohavičiek. Po Zuzane Plačkovej (23) známej napríklad z Hotela Paradise si totiž takmer navlas rovnakú pózu zopakovala aj Andrea Járová (30). Len ten jediný kúsok bielizne si vzala ešte drobnejší než jej konkurentka.

Vystavujú zadočky! Zuzana Plačková a Andrea Járová toho majú spoločného viac než dosť, Obe fotili pre pánsky magazín, majú blond vlasy a chirurgicky upravené prsia. Ako cez kopirák sú však aj niektoré ich pózy pri fotení. 

Nedávno Zuzana ohurovala svojich fanúšikov na fotografii, kde vystavovala na obdiv svoj zadoček. „Málokto si to môže dovoliť,” napísala ľuďom, ktorí kritizovali zverejňovanie jej nahého tela zahaleného len do tango nohavičiek. 

A aktuálne si to isté dovolila aj Andrea Járová. Svoju konkurentku však dokázala aj tromfnúť. Ritku totiž predviedla v bielizni, ktorá sa snáď nohavičkami ani nazvať nedá. Sú to proste iba šnúročky.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu