Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Po znásilnenej modelke zmlátená speváčka: Známe Češky zažívajú v USA peklo!

Olga Lounová nebude na návštevu USA spomínať príliš v dobrom. Zobraziť galériu (8)
Olga Lounová nebude na návštevu USA spomínať príliš v dobrom.

LOS ANGELES - Ďalší šok! Začiatkom roka celé Česko sledovalo prípad modelky Miriam Bittóvej (23), ktorá sa vrátila z USA zbitá a znásilnená. Aktuálne sa o dramatické chvíle prežité v Amerike podelila speváčka Olga Lounová (33). Tá sa vybrala na koncert svojich obľúbencov Beyoncé a Jay Z-ho, no okrem zážitku si z neho odniesla aj modriny. Skončila totiž zmlátená a okradnutá.

Nečakané nepríjemnosti! Speváčka Olga Lounová momentálne trávi čas v USA, kde si chcela vychutnať aj koncert Beyoncé a Jay Z-ho. Ten síce stál za to, ale následné udalosti jej zážitok úplne pokazili. „Zbitá a okradnutá. Takto som dopadla po najemotívnejšom koncerte, aký som kedy videla,” informovala Češka svojich známych a fanúšikov na Facebooku. 

Pri toaletách si tmavovlásku podali štyri ženy, vďaka čomu prišla o dva telefóny, pas i kreditky. „Zostala mi len hrča na hlave a pocit bezmocnosti. Snáď mi ambasáda vystaví pas, aby som stihla koncert v Poličke, ak neumriem od hladu,” konštatovala Olga uprostred noci. Ako ráno dodala, situácia je stále zlá, no už sa vďaka rodine a kamarátom zlepšuje. 

Ešte horšiu drámu zažila pred pár mesiacmi v USA modelka Miriam Bittóvá. Rodina sa obávala, že ju niekto uniesol. Nakoniec vysvitlo, že bola zbitá, znásilnená a okradnutá

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu