Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Úspešný režisér má na krku žalobu: Rezná rana a 87 štichov!

Brett Ratner a Dwayne Zobraziť galériu (6)
Brett Ratner a Dwayne "The Rock" Johnson (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES – Americký režisér Brett Ratner čelí žalobe, ktorú naňho vo štvrtok 28. augusta podala Lauryn Flynn. Štylistka, ktorá pracovala napríklad s Kate Bosworth, Evou Mendes či Kristen Stewart, sa zúčastnila na párty, ktorú režisér usporiadal 24. júla vo svojom dome v Beverly Hills.

Po príchode na miesto vraj 42-ročnú ženu požiadali, aby sa vyzula a následne sa presunula do suterénu, kde sa zabávalo 100 až 200 ľudí. Jeden z prítomných hostí sa podľa nej rozhodol, že si zatancuje na malom sklenenom stole, ktorý však nevydržal a rozbil sa. Ako uviedla, úlomky z neho lietali všade naokolo. Flynn utŕžila reznú ranu, ktorá si vraj vyžiadala 87 štichov.

Ako sa vyjadrila v žalobe, nikto z prítomných hostí jej neprivolal lekársku pomoc, pretože by to mohlo poškodiť režisérovo dobré meno. So vzniknutou situáciou nespravil nič ani Ratner. Ten podľa nej iba skonštatoval, že ľudia uňho často prídu k úrazom a následne prikázal, aby upratali neporiadok. Flynn teraz žiada zatiaľ nešpecifikované odškodné. 

Ratnerova filmografia obsahuje celovečerné filmy ako Rušná hodina (1998), Červený drak (2002) alebo X-Men: Posledný vzdor (2006), niekoľko televíznych seriálov vrátane úspešného Prison Break: Útek z väzenia (2005 - 2009), na ktorom pracoval ako výkonný producent a režíroval pilotný film, viac ako stovku hudobných videoklipov a množstvo reklám. Rodák z floridského Miami Beach, ktorý absolvoval umeleckú školu Tisch na New York University, sa ako producent podieľal napríklad na komédii Šéfovia na zabitie (2011) alebo Snehulienka (2012). V júli uviedli do kín jeho snímku Hercules. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu