Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Strapatá a nenalíčená Beňová v plavkách: Fúha, to sú prednosti!

Monika Flašíková Beňová si dovolenku naplno užíva. Zobraziť galériu (6)
Monika Flašíková Beňová si dovolenku naplno užíva.

CHORVÁTSKO – Fedor, stráž si ju! Monika Flašíková Beňová (45) v poslednej dobe na svojej postave dosť zapracovala. Odbehané desiatky kilometrov už dokonca priniesli aj výsledok a europoslankyňa sa môže pýšiť schudnutou figúrou. No hoci plavovláskina hmotnosť klesla, na jej prednostiach sa úbytok nijako neodrazil. Potvrdzuje to aj dovolenkový záber.

Leto je v plnom prúde a na dovolenku sa v týchto dňoch vybrala aj europoslankyňa Monika Flašíková Beňová. Tá každoročne počas prázdnin zavíta do Chorvátska, kde majú spoločne s manželom Fedorom jachtu. Politička ale ani počas oddychu nezabúda na svojich priaznivcov a na sociálnej sieti aktívne zverejňuje svoje súkromné fotky.

Beňovej fanúšikovia tak vedia, že plavovláska nemá problém s prirodzenosťou a pokojne sa im ukáže bez mejkapu, či so strapatými vlasmi. Najnovšie ale prekvapila záberom, na ktorom pózuje v plavkách. Pohľad na jej bujné vnady určite zaujme nejedného muža.

Monika sa ale záujmu dotieravých nápadníkov obávať nemusí. Spoločnosť jej totiž pri mori robí manžel Fedor a jeho vnučka Chloe. „Je tu super. Počasie zatiaľ striedavé, ale príjemné,“ opísala nám dovolenkové chvíle eurposlankyňa. Popri rodine sa stíha venovať aj behu, či čítaniu kníh.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu