Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Krásna blondínka z Telerána ako ju nepoznáte: V bratislavskej MHD a bez mejkapu!

Diana Hágerová si zjavne vo voľných chvíľach na dokonalý mejkap nepotrpí. Zobraziť galériu (6)
Diana Hágerová si zjavne vo voľných chvíľach na dokonalý mejkap nepotrpí. (Zdroj: Instagram)

BRATISLAVA - Tak, ako ju príroda stvorila! Bývalá moderátorka markizáckeho Telerána Diana Hágerová (25), ktorá v súčasnosti pôsobí na poste redaktorky, zjavne patrí k ženám preferujúcim prirodzenú krásu. Najnovšie totiž blondínka zverejnila fotky, na ktorých je zachytená jej tvár úplne bez mejkapu. A ako vidno, bez líčidiel nechodí len po svojom byte, ale pokojne sa takto prevezie aj v bratislavskej MHD.

Hoci si mnohí predstavujú, že modelky bez dokonalého mejkapu a tip-top frizúry nevyjdú ani za dvere svojho bytu, nie je tomu vždy tak. Dokazujú to fotky Diany Hágerovej - finalistky Miss Universe SR 2009, ktorá v súčasnosti pôsobí ako redaktorka markizáckeho Telerána.

Blondínka, o ktorej sa už niekoľko mesiacov pošuškáva, že poplietla hlavu moderátorovi Romanovi Juraškovi, si s perfektným líčením vo voľných chvíľach veľmi hlavu neláme. „Keďže v práci si líčenia užijem dosť, v súkromí preferujem veľmi jemné líčenie alebo žiadne. Bežne fungujem s farbou na líčka a špirálou,“ prezradila pre topky.sk Hágerová.

Svojou prirodzenou tvárou sa kráska pochválila napríklad na sociálnej sieti Instagram, kde zavestila hneď niekoľko záberov, na ktorých je tak, ako ju sama príroda stvorila. Žiadne farby na líčkach, tiene na očiach a ani rúž na perách. 

Bývalej moderátorke Telerána dokonca nerobí problém ísť s neprikrášlenou tvárou aj medzi veľké množstvo ľudí. Modelka sa totiž bez akýchkoľvek líčidiel nedávno vybrala bratislavskou MHD.

Diana Hágerová pred pár dňami nemala problém ísť bez mejkapu bratislavskou MHD.
Zobraziť galériu (6)
Diana Hágerová pred pár dňami nemala problém ísť bez mejkapu bratislavskou MHD.  (Zdroj: Instagram)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu