Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Smutný pohľad: Toto si Zora Kolínska (†60) naozaj nezaslúžila!

Na cintoríne si nikto narodeniny Zory Kolínskej nepripomenul. Zobraziť galériu (8)
Na cintoríne si nikto narodeniny Zory Kolínskej nepripomenul.

BRATISLAVA - Nikto si nespomenul?! Zora Kolínska (†60) bola populárna najmä vďaka hitom v relácii Repete. Okrem toho však bola známa aj ako herečka. Práve uplynulú nedeľu to bolo presne 73 rokov od doby, kedy prišla na svet. Ani pri príležitosti jej nedožitých narodenín sa však pri hrobe umelkyne nič nezmenilo. Nepribudli žiadne kvety a ani sviečky. Na jej mieste v bratislavskom krematóriu svietia len dva staré vyhorené kahance.

Už je zabudnutá?! Zora Kolínska sa mnohým zapísala do sŕdc ako večne pozitívne naladená interpretka repeťáckych hitov. Pamätať si ju však môžete aj z desiatok filmov, v ktorých sa objavila. Bohužiaľ, v júni roku 2002 prehrala boj so zákernou rakovinou.

Túto nedeľu si na Zoru mohli jej príbuzní, známi a fanúšikovia zaspomínať v súvislosti s jej nedožitými 73. narodeninami. Zdá sa však, že na cintorín v bratislavskom krematóriu nezavítal nikto z nich. Dokazujú to fotografie, ktoré sme urobili v piatok a následne v pondelok. Počas víkendu sa na jej hrobe nič nezmenilo. 

Na mieste posledného odpočinku Zory Kolínskej nepribudol ani jeden kvietok či sviečka. Jedinou pamiatkou po tom, že tam vôbec kedysi niekto bol, sú dva vyhorené kahance. Tie môžu pochádzať z júna, kedy bolo výročie speváčkinej smrti. Alebo sú ešte staršie... Je to naozaj smutné v prípade umelkyne, ktorú mali rady tisícky ľudí.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu