Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Müller psychicky neuniesol pohreb: Náhly únik z obradu a pomoc ochranky!

Richarda Müllera odprevádzal zo smútočnej siene ochrankár. Pohreb mamy Elišky znášal spevák veľmi ťažko. Zobraziť galériu (16)
Richarda Müllera odprevádzal zo smútočnej siene ochrankár. Pohreb mamy Elišky znášal spevák veľmi ťažko.

BRATISLAVA - Nezvládol to! Richard Müller (52) prišiel minulý štvrtok nečakane o svoju mamu Elišku (†83​). Strata blízkej osoby ho viditeľne veľmi zasiahla. Na poslednej rozlúčke s jednou z najdôležitejších žien v jeho živote totiž psychicky nezvládol veľký žiaľ. Krátko po obrade náhle odišiel zadným východom. Zničenému umelcovi musel pomáhať pri chôdzi ochrankár. Na aute odfrčal úplne sám.

Richard Müller momentálne prežíva jedno z najhorších období svojho života. Minulý štvrtok totiž prišiel o svoju mamu Elišku. „Som smutný. Mal som s ňou veľmi blízky vzťah. Napriek jej vysokému veku a zdravotnému stavu sa to síce dalo očakávať, ale aj tak ma to šokovalo,” povedal pre topky.sk.

V stredu sa so svojou mamou v kruhu približne tridsiatky smútiacich lúčil. Obrad sa konal v bratislavskom krematóriu. Krátko pred pol treťou poobede sa pred sieňou objavili členovia skupiny Fragile či herec Karol Čálik. Nechýbala ani spevákova partnerka Vanda Wolfová. Dorazila taktiež umelcova exmanželka Soňa Müllerová a ich spoločné deti Ema a Filip. 

Vokálna skupina Fragile odprevadila Richardovu matku piesňou Somewhere Over The Rainbow. Spevákovi sa v týchto smutných chvíľach objavili v očiach slzy. Neskryli ich ani tmavé sklá okuliarov, ktorými sa maskoval. Jeho žiaľ sa snáď ešte viac prehĺbil, keď v obradnej sieni hrali jeho vlastné skladby Smutná pieseň a Mama. „Tak povedz, kto ťa odprevadí aspoň na onen svet,” zneli záverečné slová songu, počas ktorého rakva so zosnulou približne po polhodinovom obrade navždy zmizla z očí pozostalých. 

Spevák poslednú rozlúčku emocionálne nezvládol. „Richard nebude prijímať vonku kondolencie. Je na tom veľmi zle,“ oznámil prítomným Müllerov ochrankár po skončení obradu. Z krematória vyšiel umelec zadným východom. Do auta mu musel pomáhať bodyguard. Z pietneho miesta nakoniec odišiel sám, nevzal so sebou nikoho z rodiny, ani partnerku Vandu. Chcel byť zrejme sám, iba so svojimi myšlienkami na mamu.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu