Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Müllerova dcéra šokuje: Emma si potetovala očné bielko!

Mladučká Emma Müllerová na sociálnej sieti zverejnila svoje vylepšené oko s popisom eye tattoo. Zobraziť galériu (5)
Mladučká Emma Müllerová na sociálnej sieti zverejnila svoje vylepšené oko s popisom eye tattoo. (Zdroj: Instagram)

BRATISLAVA - Silná káva! Devätnásťročná dcéra speváka Richarda Müllera (52) a moderátorky Sone Müllerovej (52) dlhodobo žije v Paríži. Vďaka pobytu za hranicami je Emma mimo dozoru rodičov. Preto jej častokrát prejdú aj také veci, na ktoré by doma zrejme nemohla ani len pomyslieť. Výsledkom toho je aj jej najnovší rozmar - tetovanie očného bielka!

Emma Müllerová je dobre známa nielen modelingovou kariérou a celebritnými rodičmi, ale aj bujarým spôsobom života. Škola, fotenie a nekonečné večierky v Paríži - takto nejako vyzerá život mladučkej dcéry speváka Richarda Müllera a moderátorky Sone Müllerovej. Tá sa dlhodobo zdržiava vo Francúzsku, kvôli čomu na ňu nemajú jej rodičia veľký dosah. A tak si mladá fešanda robí, čo chce.

Dôkazom môže byť aj najnovší výstrelok. Oň sa modelka podelila na sociálnej sieti, kde zverejnila fotku svojho červeného oka. Ak by ste si však mysleli, že ide o silný zápal alebo inú zdravotnú komplikáciu, ste na omyle. Veľký fľak totiž vznikol v tetovacom štúdiu. Ide o takzvané eye tattoo - tetovanie očného bielka. Mladá rebelka sa preň rozhodla sama.

Ktovie však, či si Müllerová uvedomuje aj možné komplikácie. Pri takomto zásahu totiž hrozia viaceré problémy. Okrem slabších či silnejších zápalov si plavovláska pokojne mohla privodiť aj iné vážne poškodenia, v neposlednom rade dokonca až slepotu. 

V tejto súvislosti sme kontaktovali aj modelkinu mamu Soňu Müllerovú. Tá sa však ku kroku svojej dcéry nechcela vyjadrovať. „Viete čo? Emma je dospelá. Keď o tom niečo chcete vedieť, opýtajte sa jej,“ reagovala moderátorka, ktorá rozhodne neznela nadšene. Je teda zjavné, že ju tento výstrelok veľmi nepotešil. 

Emma Müllerová sa na sociálnej sieti pochválila fotkou, ktorá zachytáva nové  tetovanie očného bielka.
Zobraziť galériu (5)
Emma Müllerová sa na sociálnej sieti pochválila fotkou, ktorá zachytáva nové tetovanie očného bielka.  (Zdroj: Instagram)

Video: Aj takto môže vyzerať tetovanie očného bielka.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu