Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Kontroverzná Conchita Wurst zmenila imidž: Neuveríte, je BLOND... Aj bradu má bielu!

Conchita Wurst svojím imidžom spôsobila rozruch. Zobraziť galériu (7)
Conchita Wurst svojím imidžom spôsobila rozruch. (Zdroj: Zoznam s.r.o.)

VIEDEŇ - Fúúúha! Thomasa Neuwirtha (29), ktorý je známy ako bradatá speváčka Conchita Wurst, svet spoznal pred štyrmi rokmi vďaka Eurovízii. V šou, ktorú napokon aj vyhral, vyvolal rozruch kontroverzným výzorom - mal tmavé dlhé vlasy, dokonalý mejkap a... Hustú čiernu bradu. Aktuálne sa však rozhodol svoj imidž zmeniť. Je z neho blondína!

Thomas Neuwirth alias Conchita Wurst v roku 2014 zaujal svet v hudobnej súťaži Eurovízia. Nemal len chytľavú pieseň, ale verejnosť šokoval aj svojím uleteným výzorom - vyzeral totiž ako dokonalo upravená žena s hustou tmavou bradou. 

Tak, ako ho fanúšikovia pred rokmi spoznali, však dnes už vôbec nevyzerá. Na sociálnej sieti Instagram sa totiž pýši fotkami s novým imidžom. Tmavé háro a čiernu bradu vymenil za blond vlasy a jedinú mužnú črtu na svojej tvári si nechal nafarbiť na bielo. 

Takto sa Conchita objavila aj pred pár dňami na Life Ball vo Viedni. Zdá sa však, že pri svojom svetlom JA neplánuje zostať dlho. V rozhovore pre rakúsky Krone.at totiž povedala: „Blond je len pre dnešok.“

 

Hulk Hogan Realness #theunstoppables

Príspevok, ktorý zdieľa conchita (@conchitawurst),

Viac o téme: Conchita Wurst
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu