Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Slovenská misska bez mejkapu: Takto by v súťaži krásy určite nebodovala!

Michaela Nguyenová sa do kina vybrala bez mejkapu. Takto by zrejme vo finále Miss Slovensko 2014 veľmi nezaujala. Zobraziť galériu (15)
Michaela Nguyenová sa do kina vybrala bez mejkapu. Takto by zrejme vo finále Miss Slovensko 2014 veľmi nezaujala. (Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA - Bez štipky mejkapu! Nájde sa len veľmi málo dievčat, ktoré majú tú odvahu sa na verejnosti objaviť bez akýchkoľvek úprav na tvári. O tých mediálne známych už ani nehovoriac. Zdá sa však, že tretia najkrajšia Slovenka tohto roka Michaela Nguyenová (18) je na svoju prirodzenosť pyšná. Alebo sa len nestihla dostatočne vyparádiť do spoločnosti? Na nedávnej premiére filmu Jedna za všetky sa totiž tmavovláska objavila tak, ako ju príroda stvorila. V nevýraznej myške by len málokto spoznal II. vicemiss Slovensko 2014.

V jednom z bratislavských nákupných centier sa pred pár dňami konala premiéra komédie Jedna za všetky, v ktorej hviezdia Cameron Diaz a Kate Upton. Pri tejto príležitosti sa do kina prišlo zabaviť viacero známych tvárí nášho šoubiznisu. Medzi nimi nechýbali ani krásne finalistky aktuálneho ročníka súťaže Miss Slovensko. Tie dorazili na podujatie štýlovo nahodené a perfektne upravené. Teda až na jednu. 

Zdá sa, že II. vicemiss Slovensko Michaela Nguyenová mala príliš málo času na prípravu na „dámsku jazdu“. Na premiére totiž predviedla svoju tvár bez akéhokoľvek zásahu líčidiel. Je síce pravda, že tmavovláska hrubé vrstvy mejkapu nepotrebuje, no pár ťahov štetcom by jej tiež neuškodilo. Medzi svojimi vyšperkovanými kolegyňami totiž pôsobila ako šedá myška. Nuž, takto by zrejme na súťaži krásy nebodovala.

Michaela Nguyenová prišla na premiéru filmu Jedna za všetky bez akýchkoľvek líčidiel na tvári.
Zobraziť galériu (15)
Michaela Nguyenová prišla na premiéru filmu Jedna za všetky bez akýchkoľvek líčidiel na tvári.  (Zdroj: Topky.sk)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu