Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Toto že je rozdiel 15 rokov? Andrea Verešová, ako si ju (ne)pamätáte!

Andrea Verešová sa za 15-rokov takmer vôbec nezmenila. Zobraziť galériu (9)
Andrea Verešová sa za 15-rokov takmer vôbec nezmenila. (Zdroj: tv markíza/Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Rovnaká kočka! Andreu Verešovú (33) môžeme s čistým svedomím označiť za jednu z najkrajších žien slovenského šoubiznisu. Veď jej pôvab ocenili už pred dlhými 15-rokmi aj na Miss Slovensko 1999, kde získala titul kráľovnej krásy. Markizácka Smotánka včera priniesla exkluzívne archívne zábery z kastingu do tejto súťaže. Povedali by ste, že toto je 18-ročná Andrea?

Dokonalé krivky, hustá hriva, aj výrazné mačacie oči - týmto všetkým v roku 1999 zaujala Andrea Verešová porotcov Miss Slovensko. Tam totiž atraktívna brunetka suverénne vyhrala a získala titul kráľovnej krásy. Odvtedy však prešlo už dlhých 15 rokov a televízia Markíza sa rozhodla, že divákom tieto momenty pripomenie.

Vo včerajšej Smotánke sa preto objavili zábery z kastingov do spomínanej súťaže. Dnes medzinárodne úspešná Slovenka tam má len 18-rokov a so svetom modelingu ešte takmer žiadne skúsenosti. Napriek tomu svojou prirodzenosťou dokázala zapôsobiť natoľko, až zabodovala. 

Pri pohľade na staré snímky by len málokto tipoval, že odvtedy prešlo už 15 rokov rokov a tmavovláska je dnes vydatou mamičkou dvoch detí. Za ten čas sa totiž Verešová takmer vôbec nezmenila. Čo hovoríte vy? 

Andrea Verešová na kastingu do súťaže Miss Slovensko 1999.
Zobraziť galériu (9)
Andrea Verešová na kastingu do súťaže Miss Slovensko 1999.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu