Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Iveta Bartošová je vychudnutá na kosť: Svojím vzhľadom straší!

Iveta Bartošová je až nezdravo vychudnutá. Zobraziť galériu (8)
Iveta Bartošová je až nezdravo vychudnutá.

PRAHA - Z extrému do extrému! Iveta Bartošová (48) počas minulého leta v zúboženom stave zmizla v Taliansku, no po návrate sa dala pomerne rýchlo dokopy. Na jeseň už ohurovala zmenenou vizážou a na decembrovom koncerte doslova žiarila. Aktuálne však už opäť nepôsobí príliš zdravo. Po dlhšom čase vystúpila v televízii a predviedla vychudnutú postavu aj strhanú tvár. Čo je za tým?!

Iveta Bartošová si počas minulého roka prežila naozaj dosť. V čase, kedy bola úplne na dne, absolvovala podivný výlet po Taliansku. Pomerne rýchlo sa však spamätala, vydala sa za Josefa Rychtářa a začala meniť aj svoj imidž. 

Po svadbe absolvovala rozhovory pred kamerami, kde bolo vidieť, že je naozaj na dobrej ceste. V zime svojím výzorom doslova ohurovala, vyzerala zdravo a šťastne. Dnes však pôsobí opäť tak, akoby niečo nebolo v poriadku. 

Vo VIP správach televízie Prima sa totiž objavila až príliš vychudnutá a strhaná. Ani občasné úsmevy to nezachránili a zvláštna artikulácia už vôbec nie. „Ospravedlňujem sa, že zle hovorím, ale mám po operácii čeľuste a je stále stuhnutá, takže rozprávanie mi robí problém,” povedala k tomu speváčka. Januárový zákrok zároveň uviedla aj ako príčinu svojho zmeneného vzhľadu, keďže istý čas mohla konzumovať len polievky a kaše. Snáď sa za jej prepadnutou tvárou naozaj neskrývajú ďalšie vážne problémy...

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu