Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Na kávičku za 5 600 eur: Hriešna útrata známej Slovenky!

Denisa Mendrejová miluje luxusné kúsky. Zobraziť galériu (9)
Denisa Mendrejová miluje luxusné kúsky.

BRATISLAVA – Potrpí si na kvalitu! Miss Universe SR 2009 Denisa Mendrejová (27) patrí k známym Slovenkám, ktorých šatník je snom nejednej ženy. Krásna blondínka to potvrdzuje nielen na spoločenských podujatiach, ale aj v bežnom živote. Nedávno si napríklad vyšla na kávičku v hriešne drahom outfite, ktorého hodnota dosahovala tisícky eur.

Krásne jarné počasie láka na slniečko hádam každého. Výnimkou nie je ani Denisa Mendrejová, ktorú sme pred pár dňami stretli na nábreží Dunaja. Bývalej misske robila spoločnosť dcérka Grétka a kamarátka Eva Cifrová. Dievčatá sa na kávičke a obede výborne zabávali. No smiech a dobrá nálada neboli to jediné, čím pútali pozornosť.

O Denise je veľmi dobre známe, že si s módou tyká a že jej šatník je bohatý na kvalitné kúsky luxusných značiek. Potvrdzoval to aj pohľad na jej outfit, za ktorý mohla blondínka vysoliť zhruba 5 600 eur. Bývalá misska si však potrpí nielen na kvalitu, ale aj na to, aby bola trendy. Bundička, ktorá ju zohrievala, pochádza z poslednej kolekcie jeseň – zima a okuliare s farebným odleskom sú horúcim hitom.

Denisa Mendrejová vyvetrala na kávičke pekelne drahý outfit.
Zobraziť galériu (9)
Denisa Mendrejová vyvetrala na kávičke pekelne drahý outfit.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu