Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Banášová prekvapila: Na prechádzku vytasila kabelku za 2 mesačné platy!

Adela Banášová si k ležérnemu outfitu dopriala drahú kabelku prestížnej značky. Zobraziť galériu (6)
Adela Banášová si k ležérnemu outfitu dopriala drahú kabelku prestížnej značky.

BRATISLAVA - Vytiahla luxusný kúsok! Adela Banášová (33) nepatrí k typickým módnym maniačkam, no aj ona si občas dopraje pekne drahé vychytávky. Pred pár dňami sa napríklad vybrala do ulíc hlavného mesta v ležérnom jarnom oblečení. Ničím výnimočný outfit však doplnila kabelkou, na ktorú by niektorí ľudia museli makať celé dva mesiace.

Adela Banášová na väčšine spoločenských akcií pôsobí nenápadne a neohuruje nákladnými róbami. Na krsty a podobné podujatia dokonca často vyrazí aj bez mejkapu. Zdá sa však, že aj ona niekedy rada utratí vyššiu sumu za kúsok od vychyteného módneho domu.

Presvedčila nás o tom pred pár dňami. V uliciach hlavného mesta sa síce pohybovala v ležérnom oblečení, no v rámci jej outfitu mnohým udrela do očí plavovláskina kabelka. A to nielen zaujímavým vlneným materiálom, ale hlavne známou luxusnou značkou. 

Moderátorka si dopriala kúsok z kolekcie určenej pre jeseň a zimu 2013/2014. Ako sa nám podarilo zistiť, predáva sa za približne 1260 eur. „Klasický tvar, pevná vlnená látka a zručné vyhotovenie za tú cenu stoja. Smutné je, že táto suma je mimo náš rozpočet,” píše sa k tomuto kúsku na jednom zo zahraničných módnych blogov. Priemerný Slovák by si povzdychol rovnako. Mnohí ľudia v našej krajine zarábajú okolo 600 eur mesačne a dva platy za jednu kabelku sú naozaj priveľa... 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu