Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Úplná šialenosť slovenského moderátora: Pri Dunaji ukazoval svoje chlpaté...

Bruno Ciberej pútal pozornosť okoloidúcich ľudí výstrednými teniskami. Zobraziť galériu (5)
Bruno Ciberej pútal pozornosť okoloidúcich ľudí výstrednými teniskami.

BRATISLAVA – ...tenisky! Na Slovensku máme pomerne málo mužov, ktorí obľubujú extravaganciu. Za jedného z priekopníkov možno pokojne označiť Bruna Cibereja (35). Ten má vo svojom šatníku viacero kúskov, ktoré by si na seba mnohí chlapi určite nedali. Moderátora sme nedávno stretli na nábreží Dunaja, kde pútal pozornosť chlpatou obuvou.

Neprehliadnuteľný! Presne toto slovo vystihuje Bruna Cibereja, ktorý nemá problém s výstrednosťou. Často to potvrdzuje napríklad svojimi outfitmi. Nezvyčajné módne kreácie však moderátor nepredvádza len na spoločenských podujatiach, ale aj v súkromí.

Pred pár dňami sme Cibereja stretli na nábreží Dunaja, kde nám do očí udreli jeho modré chlpaté tenisky. „Zadovážil som si ich v Paríži. Upútali ma farbou a tým, že sú také iné. Keď už mám mať na nohách tenisky, tak nech sú už niečím výnimočné. Farebné sa navyše teraz nosia a občas sa treba potešiť aj takýmito vtipnými vecami,” poznamenal pre topky.sk moderátor.

Bruna sme sa tiež pýtali, či sa mu tento módny kúsok postaral aj o zvýšenú pozornosť okolia. „Samozrejme, že si ich ľudia všimnú. Ale ja mám na sebe častokrát také niečo nezvyčajné,” uzavrel moderátor,  ktorý však cenu chlpatej nádhery prezradiť nechcel. Nám sa podarilo zistiť, že by sa mohla pohybovať až okolo sumy 1200 eur.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu