Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Nikodým domiloval Slovensko: Vieme, kto ho nahradí!

Martin Nikodým sa istý čas na obrazovkách RTVS nebude objavovať. Horúcou kandidátkou na moderátorku novej šou je Monika Zázrivcová. Zobraziť galériu (5)
Martin Nikodým sa istý čas na obrazovkách RTVS nebude objavovať. Horúcou kandidátkou na moderátorku novej šou je Monika Zázrivcová.

BRATISLAVA – Nútený oddych! Martin Nikodým (42) počas uplynulého roka hviezdil na obrazovkách verejnoprávnej televízie vďaka moderovaniu relácie Milujem Slovensko. Tá momentálne v programe chýba. Počas piatkových večerov by ju však mala nahradiť úplná novinka, ktorú bude podľa všetkého uvádzať viac-menej televízny nováčik.

Reláciu Milujem Slovensko, ktorú ešte donedávna vysielala verejnoprávna televízia, si obľúbilo mnoho divákov. Zábavná šou sa už ale nejaký ten čas na obrazovkách neobjavuje. Viacero fanúšikov sa preto pýta, či sa ešte niekedy vôbec vráti. Ako sa nám však podarilo zistiť, počas jarnej sezóny určite nie. Vedenie v Mlynskej doline totiž plánuje nasadiť do programovej štruktúry úplnú novinku. „Pre divákov pripravujeme novú reláciu s názvom Čo ja viem?!” prezradil pre topky.sk PR manažér RTVS Juraj Kadáš.

Licencia na šou pochádza z dielne holandskej spoločnosti, ktorá stojí aj za pôvodným formátom programu Milujem SlovenskoV hre o post moderátorky sú podľa našich informácií viaceré Slovenky. Uvažovalo sa napríklad o Adele Banášovej či Vere Wisterovej. Najhorúcejšou kandidátkou je však podľa našich zistení rádiová spíkerka Monika Zázrivcová. „K definitívnemu výberu moderátorky novej šou sa zatiaľ vyjadrovať nebudeme,” reagoval Kadáš.

Keďže sa v Milujem Slovensko Martin Nikodým pomerne uchytil, chceli sme vedieť, či mu v Mlynskej doline ponúkali aj moderovanie spomínanej relácie „Neuvažovali sme o ňom, keďže šou Milujem Slovensko sa na obrazovky Jednotky s najväčšou pravdepodobnosťou vráti už túto jeseň,” uzavrel tému PR manažér.

O čom je šou Čo ja viem?! (What do I Know?!)

Ide o dynamickú zábavnú a vedomostnú šou, v ktorej súťažia známe osobnosti danej krajiny a odpovedajú na rôzne vedomostné otázky. Hlavnou cenou je finančná prémia, ktorá bude venovaná na charitatívne účely. Zaujímavosťou je tiež to, že do súťaže sa môžu zapájať aj diváci pri obrazovkách pomocou špeciálnej aplikácie. Reálne si tak budú môcť zmerať úroveň svojich vedomostí nielen so známymi osobnosťami, ale aj so študentmi, ktorí budú taktiež súťažiť. No a v neposlednom rade aj s celou krajinou. Podobná interaktívna aplikácia sa v slovenskej zábavnej šou vyskytne vôbec po prvýkrát a diváci pri obrazovkách tak budú mať možnosť priamo zasiahnuť do deja.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu