Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Ďurianovej posledné Televízne noviny: Bez rozlúčky a poďakovania!

Marianna Ďurianová sa vo svojom poslednom vysielaní v podstate ani nelúčila. Zobraziť galériu (5)
Marianna Ďurianová sa vo svojom poslednom vysielaní v podstate ani nelúčila. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - A je to tu! Marianna Ďurianová (37) v Televíznych novinách skončila. V nedeľu totiž absolvovala svoje úplne posledné spravodajské vysielanie pre televíziu Markíza. Ak však od jej kolegu Jaroslava Zápalu (47) niekto očakával slová rozlúčky či vďaky v priamom prenose, zostal sklamaný. Samotná blondínka ukončila svoje trinásťročné pôsobenie v žlto-modrej stanici jednou stručnou vetou.

Bez emócií a vrelých slov! Marianna Ďurianová sa po 13 rokoch rozhodla opustiť Markízu. Zvolila si totiž konkurenčnú Jojku, kde by mala začať zarezávať od apríla. Bohužiaľ, po odvolaní Františka Borovského z pozície generálneho riaditeľa televízie na Kolibe si novým flekom nemôže byť úplne istá

Každopádne dnes blondínka absolvovala svoje posledné Televízne noviny u svojho dlhoročného zamestnávateľa. Na obraze sa objavila po boku Jaroslava Zápalu, s ktorým po návrate z materskej dovolenky každý druhý týždeň uvádzala piatkové a víkendové spravodajstvo. 

Mnohí diváci zrejme očakávali, že sa blondínka dočká v závere relácie rozlúčkových slov a možno aj kvetov. Veď Martina Šimkovičová pri odchode na materskú dostala v priamom prenose nádhernú kyticu a Patrik Švajda sa s ňou lúčil milými slovami. Tentoraz však všetko prebehlo bez emócií. 

Zápala Marianninmu odchodu nevenoval jedinú vetu, ani jej v mene všetkých ostatných nepoďakoval za dlhoročnú spoluprácu. „No ja sa s vami z obrazovky televízie Markíza lúčim, ďakujem za vašu priazeň a želám vám všetko dobré. Majte sa krásne,” uzavrela stručne svoje trinásťročné pôsobenie v Záhorskej Bystrici Ďurianová. Ona a ani jej kolega priamo nespomenuli, že sa v Televíznych novinách už neobjaví. 

Blondínka zrejme takýmto strohým spôsobom skončila preto, že si to namierila do konkurencie. Podľa našich informácií totiž na to v Markíze nechceli upriamovať pozornosť. Diváci sa tak emotívnej rozlúčky ani dojatia nedočkali. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu