Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Facka pre Mariannu Ďurianovú: Vyhrážanie, lúpež a hrozba basy!

Marianne Ďurianovej teraz zrejme veľmi do smiechu nie je. Romana Doležaja totiž obvinili zo spolupáchateľstva na vydieraní a lúpeži. Zobraziť galériu (5)
Marianne Ďurianovej teraz zrejme veľmi do smiechu nie je. Romana Doležaja totiž obvinili zo spolupáchateľstva na vydieraní a lúpeži.

BRATISLAVA - Ďalšia rana! Osud sa s bývalou markizáčkou Mariannou Ďurianovou (37) v poslednom období nemazná. Najprv prišla kvôli túžbe po lepšej práci o miesto v Markíze, teraz jej na plecia spadli ďalšie problémy. Blondínkinho partnera Romana Doležaja, ktorý je zároveň otcom ich spoločného synčeka, totiž obvinili z vyhrážania sa a lúpeže formou spolupáchateľstva, za čo mu hrozí desať až dvadsať rokov za mrežami.

Marianna Ďurianová na toto obdobie nebude spomínať v najlepšom. Po tom, čo dala kvôli vidine atraktívnejšieho fleku v konkurečnej Jojke výpoveď v Markíze po dlhých 13-rokoch, zostali jej len oči pre plač. Z kšeftu pre stanicu na Kolibe nič nie je a v Záhorskej Bystrici si za sebou zabuchla dvere. Tým sa však jej problémy nekončia.

Najnovšie musí riešiť komplikácie aj v súkromí. Jej partnera Romana Doležaja totiž cez víkend zadržali policajti. „Počas akcie Baník boli zadržané štyri osoby, ktoré boli obvinené z lúpeže a vydierania formou spolupáchateľstva,“ povedala pre topky.sk policajná hovorkyňa prezídia PZ Andrea Dobiášová. 

Ako informovala televízia Joj, exmarkizáčkin partner si mal narobiť problémy ešte na jeseň roku 2011. Vtedy mal spolu s ďalšími troma mužmi vydierať Jána z Považskej Bystrice, ktorému jeden z obvinených v minulosti požičal peniaze.

Jána vraj Doležaj spolu s komplicmi vylákali na parkovisko pred jeden z barov v Trnave, kde ho mali zastrašovať. „Pre 4000€ mu mali začať vulgárne nadávať a vyhrážať sa násilím. Muž im v strachu o zdravie prisľúbil, že všetko vráti. Chlapi mu mali bez jeho súhlasu zobrať luxusný Mercedes za vyše 45 000€,“ odznelo v jojkárskych Krimi novinách. 

Všetkých štyroch obvinených napokon zadržali policajti. Zatiaľ čo troch mužov vzali do väzby, Doležaja budú vyšetrovať na slobode. Konanie spred troch rokov však môže mať poriadne tvrdé následky. V prípade preukázania viny si totiž môže za spolupáchateľstvo na vydieraní a lúpeži posedieť 10 až 20 rokov. V súvislosti so vzniknutou situáciou sme dali priestor na vyjadrenie aj Marianne Ďurianovej, tá však na naše otázky nereagovala.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu