Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Prekvapenie v markizáckych Televíznych novinách: Túto ženu by ste na obraze nečakali!

Martina Šimkovičová sa opäť objavila v markizáckom spravodajskom štúdiu. Zobraziť galériu (5)
Martina Šimkovičová sa opäť objavila v markizáckom spravodajskom štúdiu. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA – Vrátila sa! Diváci markizáckych Televíznych novín zostali v pondelok riadne prekvapení. Z obrazoviek sa im totiž prihováral Patrik Švajda (42), ktorý mal po svojom boku staro-novú kolegyňu Martinu Šimkovičovú (42). Tá sa len nedávno stala mamičkou, a tak by jej návrat na obrazovky očakával zrejme málokto. Treba ale uznať, že viac než osemmesačná pauza sa na jej výkone vôbec neodrazila.

Opäť zarezáva! Martina Šimkovičová sa v decembri stala trojnásobnou mamičkou. Na svet priviedla dcérku Sofiu a netajila sa tým, že povinnosti spojené s dieťatkom si chce naplno užiť. Začiatkom tohto týždňa sa jej však podarilo väčšinu svojich kolegov poriadne prekvapiť, keď sa v Záhorskej Bystrici nečakane objavila.

Dôvodom blondínkinej návštevy bol jej návrat k pracovným povinnostiam. „Volali mi, či môžem pomôcť iba v čase dovoleniek, ide len o hlavné správy. Na materskej dovolenke zostávam,” povedala nám k tomu Šimkovičová, ktorá do moderátorského kresla zasadla hneď v pondelok večer. Takmer osemmesačná pauza na jej prejave nebola vôbec badateľná a treba uznať, že blondínke materstvo pristane.

Po skončení vysielania sa však mamička pri kolegoch dlho nezdržiavala. Keď zhasli kamery, utekala za svojou dcérkou, ktorú podľa našich informácií ešte stále dojčí. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu