Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Jurčová, Turjanová a Marcinková bez mejkapu

Gabriela Marcinková, Kristína Turjanová a Danica Jurčová sa ukázali bez líčenia. Zobraziť galériu (8)
Gabriela Marcinková, Kristína Turjanová a Danica Jurčová sa ukázali bez líčenia.

BRATISLAVA - Stavili na prirodzenosť! Na herečky sú diváci zvyknutí hlavne s nalíčenými tvárami. Pred nakrúcaním si ich totiž berú do parády maskérky. V súkromí ale veľakrát preferujú prirodzenosť. Dokázali to aj fešandy Gabriela Marcinková (24), Danica Jurčová (37) a Kristína Turjanová (34) pri nedávnej návšteve rádia. Všetky tri totiž dorazili bez mejkapu. Ochotne však pózovali do objektívu.

Šarmantné aj bez tony líčidiel! Pri nakrúcaní majú herečky na tvárach zvyčajne poriadnu vrstvu mejkapu, keďže oko kamery je nekompromisné. O to radšej si však mnohé umelkyne od tejto parády oddýchnu v súkromí. A niektoré sa bez problémov vyberú vo svojej prirodzenej podobe aj medzi ľudí. 

Medzi odvážne patria aj herečky Danica Jurčová, Gabriela Marcinková a Kristína Turjanová. Poslednú spomínanú diváci aktuálne vnímajú najmä ako Ritu z Búrlivého vína. Dámy sa počas uplynulého týždňa zapojili do projektu spíkerky Táne Šúrovej, ktorá moderovala 27 hodín v kuse. Akoby sa dohodli, všetky tri prišli do štúdia nenalíčené. Na pôvaboch im to však v žiadnom prípade neubralo... Veď posúďte sami. 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu