Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Marie Pojkarová predstavila videoklip, Česi sa na ňom smejú

Marie Pojkarová je svojrázna speváčka. Zdatne jej sekundoval Bohuš Matuš. Zobraziť galériu (12)
Marie Pojkarová je svojrázna speváčka. Zdatne jej sekundoval Bohuš Matuš.

PRAHA - Najčudnejšia česká speváčka! Takýto titul dávajú naši západní susedia Marii Pojkarovej (58). Kyprá dáma pred šesťdesiatkou totiž produkuje piesne ako Pejskové se koušou, Benzin či Chrápání. Najnovšie prišla s romanticky znejúcim názvom Láska je nádherná, pričom v klipe zvádza mladších chlapov. A kým ona sa rukou obšmieta okolo rozkroku Bohuša Matuša (45), on jej v inej scéne náhodou brnkne do prsníka. To proste nepochopíte...

Marie Pojkarová v Čechách nemá ako speváčka práve najlepšiu povesť. Zrejme preto sa najnovšie rozhodla pre spoluprácu s Bohušom Matušom, ktorý má na konte hity z filmu Rebelové či účinkovanie asi v 10 muzikáloch. 

Účasť známeho umelca ale úroveň Pojkarovej počinu nezdvihla. Blondínka zostala verná svojej koncepcii z posledných klipov - obklopila sa mladými ľuďmi a zvádzala zajačikov. To všetko za sprievodu textu: „Viem, že ma ochutnáš, len si kúsok vezmi, som rozpálená ako pláž.” A pozorným divákom neujdú ani pohyby rukou v okolí Bohušovho rozkroku či jeho náhodné brnknutie do Mariiných pŕs. Proste, nebudete veriť vlastným očiam. 

VIDEO: Marie Pojkarová laškuje s Bohušom Matušom 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu