Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Pocisková na odstrel: Táto kráska má odstaviť markizácku hviezdu!

Nela Pocisková má novú konkurenciu - Moniku Šagátovú. Zobraziť galériu (11)
Nela Pocisková má novú konkurenciu - Moniku Šagátovú.

BRATISLAVA - Nová hviezda! Medzi mladými herečkami bezpochyby najviac žiari Nela Pocisková (23), ktorá hrá hlavnú úlohu v markizáckom Búrlivom víne. Z tohto projektu však pred časom odišlo viacero tvorcov a počinu plánujú od jesene konkurovať novinkou Rok koňa. Zaujímavé je, že do súboja proti seriálovej vinárke nasadili typovo podobnú študentku umeleckej školy Moniku Šagátovú (22). Tá má teraz za úlohu odstaviť o čosi skúsenejšiu kolegyňu na vedľajšiu koľaj.

Súboj mladej krvi! Nela Pocisková je aj napriek svojmu mladému veku hviezdou Markízy. Po tom, čo sa osvedčila v Ordinácii v ružovej záhrade, získala rovno hlavnú úlohu v Búrlivom víne. Aktuálne však televízia Joj predstavila novinku Rok koňa, v ktorom dostala príležitosť zažiariť aj úplne nová tvár. Ústrednú postavu Hany tvorcovia obsadili mladou študentkou VŠMU Monikou Šagátovou.

Zaujímavé je, že jojkárska brunetka je nielen Nelina rovesníčka, ale je aj veľmi podobný typ ako markizácka vinárka. Na prvý pohľad sa vyznačuje rovnako nevinným výzorom a do istej miery sa tieto dve na seba aj podobajú. Ktovie, či to nebol aj zámer tvorcov. „V podstate bola Monika hneď jasná. Robili sme pár kôl kastingu, ale s Braňom Mišíkom sme hneď vedeli, že to je ona,” povedala nám k Šagátovej obsadeniu kreatívna producentka Danica Haláková. 

Práve táto dramaturgička bola pritom spätá s Búrlivým vínom, no pred pár mesiacmi markizácky seriál opustila. Keď zamierila do Jojky, objavili sa informácie, že vytvorí nový počin, ktorý bude konkurovať jej bývalému projektu. Ona sama vtedy tvrdila, že chce vymyslieť niečo silnejšie a lepšie. Všetci teda logicky predpokladajú, že Rok koňa so Šagátovou pôjde v rovnakom čase ako vinársky príbeh s Pociskovou. V Jojke to ale zatiaľ nepotvrdili. O nasadení do programovej štruktúry Tv Joj je zatiaľ priskoro hovoriť,” povedala nám hovorkyňa z Koliby Lucia Kulihová. 

Je však jasné, že diváci budú oba seriály porovnávať. Otázka je, či zostanú pri známej klasike, alebo sa zamerajú na novinku. V súboji hlavných postáv by mohla mať navrch neopozeraná Monika. Nelinej Nine totiž diváci vyčítajú nudnosť a nezáživnosť. Jojkárska Hana by naopak podľa záberov z nakrúcania mala mať v sebe aj istú dávku drzosti a živelnosti. Či sa Šagátovej podarí stať rovnakou alebo ešte väčšou hviezdou, než je Pocisková, ukážu najbližšie mesiace. 

VIDEO: Zábery z nakrúcania nového jojkárskeho seriálu

Teaser - Rok koňa

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu