Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Bolek Polívka o natáčaní s Havlovou: Samá pretvárka!

Bolek Polívka a Dagmar Havlová si zahrali aj v pokračovaní Dědictví. Zobraziť galériu (5)
Bolek Polívka a Dagmar Havlová si zahrali aj v pokračovaní Dědictví.

PRAHA - Lož a faloš! Čoskoro bude mať na Slovensku premiéru pokračovanie kultovej komédie Dědictví s Bolkom Polívkom (64). Vo filme nechýba ani Dagmar Havlová (60), bývalá prvá dáma Českej republiky. A práve jej prítomnosť spôsobila na nakrúcaní naozaj nezvyklé ovzdušie. Ako herec prezradil, všetci sa snažili na blondínku zapôsobiť, a tak sa pretvarovali.

Úcta alebo neprirodzené pózy?! Dagmar Havlová súhlasila s účasťou na pokračovaní komédie Dědictví aneb Kurvahošigutentag. Mnohí ju však už viac než ako herečku vnímajú skôr ako bývalú prvú dámu. A to sa odrazilo aj na atmosfére na nakrúcaní. 

Ako prezradil Bolek Polívka, v prítomnosti Havlovej sa všetci správali ponížene. „Dáša má stále svoje vyžarovanie, nesie v sebe tú prvú dámu a ľudia - či chcú, či nie - sa pred ňou správajú inak,” povedal pre magazín Právo. „Profesionáli sú oveľa profesionálnejší,” dodal údajne s úškľabkom.

No nebol by to Polívka, keby nešiel proti prúdu. Kým ostatní sa pred Dagmar takmer klaňali, on zvolil opačný postup. „Je jasné, že hlavná hviezda filmu som ja. A dával som jej to najavo,” uzavrel so smiechom tému nakrúcania po boku vdovy po Václavovi Havlovi. 

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu