Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Majeský z Búrlivého vína sa pochválil sexi manželkou, Soňa Müllerová ohurovala krásou!

Marek Majeský sa v spoločnosti pochválil šarmantnou manželkou Jankou. Komplimenty za svoj vzhľad si vyslúžila aj moderátorka Soňa Müllerová. Zobraziť galériu (25)
Marek Majeský sa v spoločnosti pochválil šarmantnou manželkou Jankou. Komplimenty za svoj vzhľad si vyslúžila aj moderátorka Soňa Müllerová.

BRATISLAVA – Na každom kroku krásna žena! V nedeľu večer sa v novej budove Slovenského národného divadla konalo odovzdávanie cien Krištáľové krídlo. Podujatia sa zúčastnil aj Marek Majeský (41), ktorý momentálne účinkuje napríklad v markizáckom seriáli Búrlivé víno. Hercovi robila spoločnosť šarmantná manželka Janka. Treba však podotknúť, že umelcova polovička nebola jedinou dámou, ktorá zažiarila. Spŕšku komplimentov si vyslúžila i moderátorka Soňa Müllerová (52).

Slovenky sú krásne! Starú známu pravdu potvrdzujú v mnohých prípadoch aj ženy, ktoré sú súčasťou nášho šoubiznisu. Za všetky možno spomenúť napríklad Soňu Müllerovú, ktorá prekročila päťdesiatku už pred dvoma rokmi, no aj napriek tomu vyzerá stále mladistvo. Svojím zjavom prekvapovala aj hostí na recepcii, ktorá sa konala po nedeľňajšom odovzdávaní Krištáľových krídel.

Moderátorka si na spomínané podujatie obliekla elegantné šaty bielej farby, ktoré dokonale obopínali jej štíhlu postavu. Tú si Soňa starostlivo stráži. „Keď zistím, že som trošku pribrala, musím ubrať. Keby som jedla to, čo mi chutí a chcem, tak by som vyzerala inak,” povedala nám nedávno Müllerová. Svoj outfit skombinovala so zlatými doplnkami a pestovanou tvárou, vďaka čomu bola neprehliadnuteľná.

Pozornosť prítomných pánov upútala aj manželka Mareka Majeského – Janka. Herec, ktorý v markizáckom seriáli Búrlivé víno stvárňuje Sláva Dolinského, má totiž doma sympatickú a šarmantnú blondínku.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu