Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Ples v opere: Šéf Markízy ukázal partnerku, Sklovská kohúta na hlave a Hablovičová v závoji!

Zľava: speváčka Sisa Lelkes-Sklovská, bývalá šéfka Miss Slovensko Lucia Hablovičová a Matthias Settele s partnerkou. Zobraziť galériu (49)
Zľava: speváčka Sisa Lelkes-Sklovská, bývalá šéfka Miss Slovensko Lucia Hablovičová a Matthias Settele s partnerkou.

BRATISLAVA - Historická budova SND dnes otvorila svoje brány pre hostí XIV. ročníka Plesu v opere. Podujatie, ktoré otvára plesovú sezónu na Slovensku, je považované za najpompéznejšiu udalosť roka. Medzi hosťami nechýbali osobnosti kultúrneho, športového a politického života. Premiéru mal riaditeľ Markízy Matthias Settele (46), ktorý prišiel s partnerkou Gerdou. Nechýbala ani Sisa Lelkes-Sklovská (48) s vysokým účesom a s manželom Jurajom (62). Bývalá šéfka Miss Slovensko Lucia Hablovičová (35) tentokrát dorazila v závoji.

Galéria: Fotoreportáž z Plesu v opere: Pozrite sa, ako honosne žúrovala smotánka!
Ples v opere v rámci šoubiznisových tvárí privítal najmä stálice, ktoré túto zábavu nevynechali ani po iné roky. Medzi prvými sa na červenom koberci objavila speváčka Sisa Lelkes Sklovská v sprievode svojho manžela Juraja. Umelkyňa doslova šokovala svojím účesom. Taký výstredný drdol zatiaľ nikde nepredviedla a na tomto podujatí bola v rámci vlasových kreácií určite jedinečná. „Robili mi to zhruba dve hodiny. V tomto som veľmi disciplinovaná, že dokážem nepohnuto sedieť. Veľmi si vážim prácu tých ľudí. To je totiž tak, akoby tvorili nejaké umelecké dielo,”  prezradila pre topky.sk tmavovláska.

Prestížnu udalosť si opäť nenechal ujsť ani podnikateľ Boris Kollár. Spoločnosť mu robila matka jeho dvoch detí Andrea Heringhová, ktorá stavila na pomerne jednoduchú róbu čiernej farby. Mojou podmienkou pri výbere outfitu je to, že ma šaty musia zaujať hneď na prvýkrát. Tieto také boli,” vysvetlila v rozhovore svoj výber Andrea, ktorá pochválila aj partnerove tanečné nadanie.

Medzi stálych hostí patria aj spevák Janko Kuric s manželkou Simonou Bubánovou či manželia Iveta a Martin Malachovskí. Moderátorka si dopriala vysoký rázporok, z ktorého jej občas vykuklo aj stehienko. 

Bývalá riaditeľka Miss Slovensko Lucia Hablovičová po menšej prestávke opäť robila spoločnosť návrhárovi Borisovi Hanečkovi. Opäť nesklamala modelom s nádychom extravagantnosti, ktorú dosiahla aj vďaka čiernemu závoju.

Ako nováčik sa v budove opery ukázal moderátor Matej Sajfa Cifra s partnerkou Veronikou Ostrihoňovou. Po prvý raz v bratislavskej opere plesal aj nový šéf Markízy Matthias Settele, ktorý je rozvedený. Na luxusnú akciu vzal svoju aktuálnu partnerku Gerdu. „Veľmi sa mi tu páči a cítim sa veľmi dobre,” pochvaľoval si honosné podujatie Settele, ktorý svoju priateľku na parkete riadne vyzvŕtal. „Pred plesom sme chodili na tanečnú prípravu,” dodal s úsmevom generálny riaditeľ.

Ako už býva zvykom, ples úderom na gong otvorila známa osobnosť zo zahraničia. Tento rok organizátori zabezpečili účasť speváčky Suzanne Vega, ktorá samozrejme predviedla aj hudobné vystúpenie. V rámci úvodného programu nechýbala ani opera - hostia uvideli to najlepšie z La Traviaty. Okrem toho si mohli vychutnať Češku Marii Rottrovú, mikrofónu sa ale chopili aj domáci umelci, napríklad Nela Pocisková či Marián Čekovský. Úlohy režiséra honosného večera sa zhostil Ján Ďurovčík.

O hostí je kráľovsky postarané. Prichystané sú pre nich medzinárodné dobroty od výmyslu sveta. Vychutnávať si môžu kvalitné slovenské vína. K dispozícii je tiež enológ, čiže odborník na hroznový mok, ktorý poradí so správnym výberom. 

Chystáte sa aj vy na spoločenské podujatie počas plesovej sezóny? Nevyrobte si faux pas. V publikácii Nová veľká kniha etikety nájdete potrebné rady.

Čítajte tiež:

FOTO z Plesu v opere: Pozrite sa, ako honosne sa zabávala smotánka >> 
Ples v opere 2014: Malachovská ukázala stehienko, Heringhová v čiernom a extravagantná Sklovská >>
Ples v opere naživo: Zátarasy, demonštranti a kopa policajtov >>
Takto sa rodí najhonosnejšia akcia roka: FOTO zo zákulisia Plesu v opere >>
Najväčšie plesové trapasy: Zdenin gýč, prsia, žuvačka na koberci a ďalšie >>

VIDEO: Príchody hostí po červenom koberci na XIV. ročník Plesu v opere.

Príchody hostí na Ples v opere.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu