Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Toto na Plese v opere 2015 nevyšlo: Drobovej trapas na červenom koberci, Heringhovej výstredný gýč!

Andrea Heringhová vo výstredných farebných šatách (vľavo). Gabriela Drobová si vyrobila na červenom koberci úsmevné faux pas - padla jej kabelka. Zobraziť galériu (28)
Andrea Heringhová vo výstredných farebných šatách (vľavo). Gabriela Drobová si vyrobila na červenom koberci úsmevné faux pas - padla jej kabelka. (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Opäť sa ukázali! V sobotu sa konal prestížny Ples v opere a nechýbali na ňom ani mnohé prominentné tváre. Boris Kollár (49) si po svojom boku opäť viedol Andreu Heringhovú (34), ktorá ale negatívne prekvapila gýčovou potlačou svojej róby. Trápnejšie chvíle však na červenom koberci zažila Gabriela Drobová (40).

Galéria: Fotoreportáž z Plesu v opere

Historická budova SND hostila včera už 15. ročník honosného Plesu v opere. Po červenom koberci prichádzali na túto prestížnu akciu osobnosti spoločenského, politického, športového a kultúrneho života. Nechýbali samozrejme ani mediálne známe tváre.

Zúčastnili sa hlavne prominenti, ktorí sú tradičnými návštevníkmi tohto podujatia. Ples si opäť nenechal ujsť ani Boris Kollár. Boháčovi robila spoločnosť Andrea Heringhová, mamička jeho dvoch detí. O tmavovláske sa hovorí, že by si takúto významnú príležitosť nikdy nenechala prekĺznuť pomedzi prsty. Inak tomu teda nebolo ani teraz.

Andrea si ale tento rok zvolila róbu, akú by od nej nikto nečakal. Namiesto noblesy tentoraz siahla po neprehliadnuteľnom modeli s potlačou farebných ruží a červených operencov. V rámci noblesného večera išlo o nezvyčajne výstredný kúsok, dalo by sa povedať, že až gýčový. Na takú pompéznu udalosť, akou je Ples v opere, sa hodia decentnejšie šaty. Slávnostnejšie vždy pôsobia skôr tie jednofarebné.

Pri príchode pútala pozornosť aj Gabriela Drobová. Riaditeľka módnej televízie zvolila decentnú čiernu róbu, ktorú oživila rozparkom a farebným kožúškom. Podarilo sa jej však vyrobiť si menší trapas. „Stala sa mi taká nemilá vec. Na červenom koberci mi vypadla kabelka. Po správnosti by mi ju mal zdvihnúť partner, ale keďže som vedela, že má veľký problém s tým frakom po Vianociach, tak som sa to snažila rýchlo zachrániť,“ povedala nám k malej nepríjemnosti, ktorú ale brala s humorom.

Nechýbali ani ďalšie stálice plesu ako speváčka Sisa Lelkes Sklovská s manželom Jurajom, moderátorka Iveta Malachovská s mužom Martinom, riaditeľ RTVS Václav Mika s manželkou Andreou či šéf Markízy Matthias Settele. Vo vnútri na hostí čakala bohatá kvetinová výzdoba. Jej dominantou je ranunculus, ktorý pripomína pivonku. Aranžéri však použili aj množstvo ruží. Voňavá nádhera k nám pricestovala z Talianska, Kene, Ekvádoru či Holandska. 

Návštevníkov ako moderátorka plesu privítala herečka Monika Hilmerová. Úderom na gong ho slávnostne otvoril po prvý raz v histórii muž, spevák Rick Astley. Novinkou 15-teho ročníka bola aj zmena na poste režiséra. Jána Ďurovčíka vystriedala žena Jana Burkiewitz. Celé podujatie ladila do barokového štýlu. Okrem iného sa rozhodla, že Rick Astley bude jediným zahraničným hudobníkom. Zvyšok zábavy obstarali domáci interpreti, napríklad Miro Žbirka, Mirka Partlová, Anita Soul či Svetlana Rymarenko z Fragile. 

Viac informácií o podujatí:

Ples v opere 2015: Sklovskej šaty pekvapením, Danglovej vlastný výtvor a Skoncová ako Kim Kardashian!

Ples v opere 2015: Policajti, obrovské ploty, zatarasené námestie a opatrenia proti demonštrantom!

V lifestylovom magazíne FEMINITY.sk si môžete pozrieť komentáre k jednotlivým róbam, v akých sa prítomné dámy po červenom koberci prešli. Kto zažiaril najviac?

Nenechajte počas plesovej sezóny nič na náhodu. Ako sa správať na noblesnom podujatí? Poradí Veľká kniha etikety>>

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu