Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Parketový lev Boris Kollár sa nezaprie: Čo ples, to iná žena!

Boris Kollár sa v piatok zabával s Barborou Richterovou, pred týždňom zobral do spoločnosti Andreu Heringhovú (vpravo). Zobraziť galériu (7)
Boris Kollár sa v piatok zabával s Barborou Richterovou, pred týždňom zobral do spoločnosti Andreu Heringhovú (vpravo).

BRATISLAVA - Strieda ich! Zdá sa, že podnikateľ Boris Kollár (48) si tohtoročnú plesovú sezónu užíva naplno. A popri ňom sa zvezú aj matky jeho detí. Zatiaľ čo minulý týždeň vyzvŕtal na Plese v opere Andreu Heringhovú (33), v piatok mu na Plese Spišiakov robila spoločnosť Barbora Richterová (22).

Milovník žien a parketový lev! Plesová sezóna je v plnom prúde a v piatok sa tancovalo aj na východnom Slovensku. Konal sa tam totiž Ples Spišiakov, ktorého sa zúčastnilo viacero známych tvárí. Za všetkých možno spomenúť napríklad Milana Lasicu, či manželov Lajčákovcov. Zábavu na obľúbenom podujatí si však nedal ujsť ani záletník Boris Kollár.

Kto by však čakal, že podnikateľovi bude robiť spoločnosť jeho partnerka Andrea Heringhová, bol by na omyle. Boris si totiž so sebou zobral na bál mladšiu z mamičiek svojich detí – Barboru Richterovú, ktorá s ním má syna Artura. Blondínka sa na bál vyobliekala do modrých trblietavých šiat. Zaujímavosťou je, že tento model mala minulý týždeň na Plese v opere šéfka módnej televízie Fashion TV Gabriela Drobová.

Najprestížnejšiu udalosť roka si pred týždňom nenechal ujsť ani Kollár. Vtedy mu robila spoločnosť Andrea Heringhová. Tá sa v rozhovore netajila tým, že Boris je dobrým tanečníkom. Dobrou je v podnikateľových očiach zrejme aj ona. Máloktorá žena by mu totiž takéto veci tolerovala.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu