Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Heringhovej žmurkala bradavka, Sklovskej »oži v koži«!

Andrei Heringhovej vykúkala z podprsenky časť bradavky, Sisa Lelkes-Sklovská prišla vyobliekaná celá v koženom oblečení. Zobraziť galériu (7)
Andrei Heringhovej vykúkala z podprsenky časť bradavky, Sisa Lelkes-Sklovská prišla vyobliekaná celá v koženom oblečení.

BRATISLAVA - Obzeral sa za nimi každý! V pondelok večer sa v našom hlavnom meste konala módna šou, v rámci ktorej predstavili slovenskí dizajnéri aktuálne trendy pre blížiacu sa plesovú sezónu. Podujatie bolo pochopiteľne veľkým lákadlom aj pre mnohé prominentné dámy. Spomedzi prítomných žien si azda najviac pozornosti užili Andrea Heringhová (33) a Sisa Lelkes-Sklovská (48). Mladšiu z dám totiž zradila podprsenka, tá druhá prišla vyobliekaná ako domina.

Galéria: Fotoreportáž z módnej šou.

Ples v opere je už tradične považovaný za jednu z najprestížnejších udalostí roka. Keďže sa termín honosného podujatia pomaličky blíži, prominentné dámy už rozmýšľajú nad tým, v akej róbe zažiaria. Aj preto sa začiatkom týždňa konala módna šou, v rámci ktorej mohli načerpať inšpiráciu. Počas prehliadky boli tiež odprezentované modely, ktoré poputujú do dražby a výťažok z ich predaja podporí dobrú vec.

Medzi stálych návštevníkov Plesu  v opere patria aj boháči Boris Kollár a Juraj Lelkes so svojimi partnerkami. Prominentné páriky si nedali ujsť ani pondelkovú módnu šou, ktorú si užívali v prvých radoch. „Bolo to veľmi pekne urobené, také elegantné, noblesné, malo to glanc. Celý večer bol na úrovni,” pochvaľovala si podujatie Sisa.

Speváčka miluje extravagantné outfity a nesklamala ani tentokrát. Od hlavy až po päty bola navlečená do kože a pútala pozornosť aj účesom s ofinou. „Som tak trošku športovo – v koži, preto som sa rozhodla aj pre taký športovejší účes. Žiadne výčesy, žiadne vlny, jednoduchý účes. Ofinu som nosila do mojich osemnástich rokov, tak sa vraciam naspäť do minulosti,” komentovala Sisa so smiechom svoj zmenený imidž.

Sklovská ale nebola jedinou prominentnou dámou, ktorá bola stredobodom pozornosti. O rozruch sa postarala aj Andrea Heringhová. Oficiálna partnerka Borisa Kollára mala na sebe overal s priesvitným vrškom, pod ktorý si vzala hladkú podprsenku. Tá jej ale očividne bola veľká a bývalej playmate z nej každú chvíľu vykúkal dvorec bradavky.

Sledujte Topky TV: Takto to na módnej šou vyzeralo.

Módna šou Orange Fashion.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu