Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Takto sa rodí najhonosnejšia akcia roka: FOTO zo zákulisia Plesu v opere!

Deň pred Plesom v opere bolo v historickej budove SND poriadne rušno. Priestory divadla boli zaplavené množstvom živých kvetov. Zobraziť galériu (14)
Deň pred Plesom v opere bolo v historickej budove SND poriadne rušno. Priestory divadla boli zaplavené množstvom živých kvetov.

BRATISLAVA – Mysleli na každučký detail! Už dnes večer sa koná XIV. ročník Plesu v opere, ktorý je na Slovensku dlhodobo považovaný za najprestížnejšiu udalosť roka. Honosné podujatie je obrovským lákadlom pre hostí. Známe je výnimočnými službami, gurmánskymi špecialitami a luxusom. Prinášame vám zábery zo zákulisia - pozrite sa, ako táto pompézna akcia vzniká.

Ples v opere býva už tradične veľkolepým podujatím, ktorého hlavným cieľom je najmä charitatívny rozmer. Každý z prítomných párov totiž prispeje kúpou lístka v hodnote 500 € na pomoc predčasne narodeným deťom. 

Pozvaní hostia sa môžu tešiť na pompézne priestory historickej budovy Slovenského národného divadla, v ktorých bolo rušno aj deň pred konaním prestížnej udalosti. Stavala sa napríklad scéna, ktorej autorom je známy scénograf Miloš Pietor. Úlohy režiséra honosného večera sa zhostil Ján Ďurovčík.

Chýbať samozrejme nebude červený koberec a bohatá výzdoba. Ako vidno na našich záberoch, pozostávať bude z množstva živých kvetov bielej, žltej a krémovej farby. Pri pohľade na ich kvantum niet pochýb, že aranžérkam dala táto aktivita poriadne zabrať.

Dnes večer sa však poriadne zapotia aj všetci tí, čo budú mať na starosti občerstvenie. Našťastie, už deň vopred si pripravili všetok riad a príbory, ktoré sa jagajú už z diaľky. Pre hostí sú pripravené gurmánske dobroty a kvalitné slovenské vína.

Pozrite si zábery zo zákulisia v našej GALÉRII >>

Chystáte sa aj vy na spoločenské podujatie počas plesovej sezóny? Nevyrobte si faux pas. V publikácii Nová veľká kniha etikety nájdete potrebné rady.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu