Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Rozborilova údajná aféra s inou ženou: Takto sa to všetko začalo?!

Vilo Rozboril sa objavil na DOD 2011, kde nechýbala ani mladá Turkyňa. Tá sprevádzala Šeherezádu a Onura. Zobraziť galériu (8)
Vilo Rozboril sa objavil na DOD 2011, kde nechýbala ani mladá Turkyňa. Tá sprevádzala Šeherezádu a Onura.

BRATISLAVA - Obrovský paradox! Vilo Rozboril (46) mal mať počas vzťahu s generálnou riaditeľkou Markízy aféru so ženou (28) z Prievidze, ktorá má turecké korene. Ako sa nám podarilo zistiť, tmavovláska sa pred dvomi rokmi producírovala po areáli televízie po boku hercov Bergüzar Korel (30) a Halita Ergenca (43). V tom čase tam nechýbali ani moderátor a jeho oficiálna partnerka Zuzana Ťapáková (51). Žeby išlo o zhodu náhod, že sa k sprevádzaniu seriálových hrdinov dostala práve vydatá mamička?

Horúcou témou týchto dní je rozpad vzťahu Vila Rozborila a Zuzany Ťapákovej. Po medializácii ukončenia šestročného partnerstva vyplávalo na povrch, že moderátor Modrého z neba prežil údajne dlhodobú aférku s manikérkou, ktorá má turecký pôvod. 

Zaujímavé sú ale zistenia, ako sa pravdepodobne títo dvaja spoznali a dali dokopy. Stalo sa tak v roku 2011 počas návštevy seriálových hrdinov Šeherezády a Onura v Markíze. Tmavovláska sa vtedy podľa vlastných slov na Zuzanu Ťapákovú nakontaktovala prostredníctvom Facebooku.

„Generálna riaditeľka Markízy má na sociálnej sieti profil, prostredníctvom ktorého komunikuje s divákmi. Napísala som jej, že pochádzam z Turecka, viem po turecky a pri návšteve Bergüzar a Halita by som mohla byť užitočná. Na moje obrovské prekvapenie sa mi ozvali,” prezradila Prievidžanka pre portál prievidza.sme.sk. S Bergüzar Korel a Halitom Ergencom potom strávila dva dni.

Týmto spôsobom sa mladá mamička dostala v roku 2011 na Deň otvorených dní Markízy, ktorého sa zúčastnili aj Ťapáková a Rozboril. Môže byť, že práve tam sa s moderátorom zoznámila. A tým sa to podľa všetkého začalo. 

Túto teóriu sme s mojou expartnerkou uzatvorili pred 2 rokmi. Nie, so spomínanou ženou sa nestretávam, nevidel som ju sto rokov a kontakt bol krátkodobý a pracovný,” tvrdí televízna tvár. Hoci moderátor Modrého z neba popiera, že by prežil s matkou dvoch detí milostnú aféru, naše dôveryhodné zdroje z okolia hovoria o opaku. Možno je len otázkou času, kedy všetko vypláva na povrch. 

Priestor na reakciu sme dali v súvislosti so spomínanou ženou aj bývalej šéfke zo Záhorskej Bystrice. „K ničomu sa nebudem vyjadrovať,” znela jej odpoveď. 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu