Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Rozhodený Rozboril: Ťapákovej koniec, zrušené Modré z neba!

Vila Rozborila zmeny vo vedení televízie zasiahli. Jeho partnerka Zuzana Ťapáková už Markíze nešéfuje. Zobraziť galériu (5)
Vila Rozborila zmeny vo vedení televízie zasiahli. Jeho partnerka Zuzana Ťapáková už Markíze nešéfuje.

BRATISLAVA – Nečakané zmeny! Ako sme vás na topkách informovali, Zuzana Ťapáková (51) bola v stredu odvolaná z funkcie generálnej riaditeľky televízie Markíza. Tento krok vraj vykoľajil nielen samotnú šéfku, ale aj jej partnera Vila Rozborila (46). Podľa našich zistení kvôli tomu moderátor zrušil nakrúcanie relácie Modré z neba. On to však popiera, preloženie termínu pripisuje zdravotným komplikáciám.

Zlízli si to viacerí! Odchod Zuzany Ťapákovej z riadiacej stoličky bude mať na zamestnancov modro-žltej televízie oveľa väčší dopad, než by sa na prvý pohľad mohlo zdať. Z expresne rýchleho sledu udalostí je podľa našich zistení rozrušený aj Vilo Rozboril. Nečudo, veď od prvotnej správy o riaditeľkinom konci neprešiel ani mesiac a už je známe meno nového šéfa Markízy.

Napätá atmosféra sa podľa našich informácií odzrkadlila aj na výrobe relácie Modré z neba. V stredu a vo štvrtok sa mali nakrúcať nové časti, no napokon z toho nič nebolo. „Vilo zrušil celú výrobu. Všetko sa presunulo na koniec budúceho týždňa. Účinkujúci, ktorí došli kvôli nakrúcaniu do Bratislavy až z východu, sa museli vrátiť domov,“ dozvedeli sme sa od nášho zdroja zo Záhorskej Bystrice.

Na základe týchto okolností sme sa spojili aj so samotným Rozborilom. On však nepripúšťa, že za tým treba hľadať odvolanie jeho partnerky z funkcie generálnej riaditeľky. „Určite to nesúvisí so Zuzaniným odchodom. Modré z neba normálne pokračuje ďalej v zmysle zmluvy. Pre mňa je spokojnosť divákov veľmi dôležitá. Ide o isté zdravotné komplikácie viacerých kľúčových ľudí, ale toto už naozaj nebudem špecifikovať. Stredy patria aj naďalej Modrému z neba,” reagoval prostredníctvom sms správy moderátor.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu