Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Mičkovicovej strhaná tvár: Heňa, takúto ťa nepoznáme!

Henrieta Mičkovicová na svoj vek rozhodne nevyzerá. Občas máva ale aj ona horší deň. Zobraziť galériu (7)
Henrieta Mičkovicová na svoj vek rozhodne nevyzerá. Občas máva ale aj ona horší deň.

BRATISLAVA - Nemala svoj deň! Henrieta Mičkovicová (46) patrí k herečkám, ktoré na svoj vek rozhodne nevyzerajú. Umelkyňa sa netají tým, že sa o svoju pleť kvalitne stará. Správne líčidlá navyše dokážu zázraky, a tak nečudo, že pri pohľade na brunetku blednú jej rovesníčky závisťou. Nedávno sa však seriálová Ingrid Molnárová objavila v spoločnosti. A svojou strhanou tvárou viacerých zaskočila.

Henrieta Mičkovicová momentálne účinkuje v markizáckom seriáli Búrlivé víno, kde okrem hereckého umenia predvádza aj svoje pôvaby. Sympatická brunetka sa totiž pýši udržiavanou postavičkou, ktorú tvorcovia nechávajú vyniknúť napríklad v negližé či vo vyzývavých outfitoch. Figúra však nie je to jediné, vďaka čomu brunetka nestráca šmrnc. Za zmienku stojí aj jej pestovaná tvár, ktorej Heňa dopraje kvalitnú starostlivosť.

Aj prominentné Slovenky sú však len obyčajnými ženami, ktoré občas nemajú svoj deň. Výnimkou nie je ani spomínaná Mičkovicová. Keď si totiž partnerka Alexandra Bártu vyšla pred pár dňami do spoločnosti, jej tvár vyzerala veľmi unavene a viditeľné boli aj vačky pod očami. Tie sa Henrieta ani neusilovala zakryť mejkapom. Napriek tomu sa ale vykašlala na maniere a nechala sa odfotiť.

Na ženskom magazíne FEMINITY.sk si môžete pozrieť rozhovor s herečkou Henrietou Mičkovicovou, v ktorom prezradila, ako sa o seba stará i to, čo je schopná urobiť pre svojho partnera!

Takto vyzerá tvár Henriety Mičkovicovej bez nánosov líčidiel.
Zobraziť galériu (7)
Takto vyzerá tvár Henriety Mičkovicovej bez nánosov líčidiel.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu