Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Mickovičová z Búrlivého vína nahá: Predviedla prsia aj »bobra«!

Henrieta Mickovičová sa objavuje v televízii sporo odetá, v minulosti ale ukázala ešte viac. Zobraziť galériu (10)
Henrieta Mickovičová sa objavuje v televízii sporo odetá, v minulosti ale ukázala ešte viac.

BRATISLAVA - Stále zvodná! Henrieta Mickovičová (47) sa aj tesne pred päťdesiatkou môže ukázať na obrazovkách len v sexi korzete. Dokázala to aj v pondelkovej časti zábavnej šou Kredenc. V nej parodovala seriál Búrlivé víno, v ktorom účinkuje. Herečka má však za sebou už aj odvážnejšie scény. Divákom v minulosti predviedla svoje obnažené prednosti. No zašla aj ďalej. Vo filme ...kone na betóne sa predviedla nahá od hlavy až po päty. Ukázala vnady, zadok aj predok.

Vek by jej nikto nehádal! Henrieta Mickovičová sa v Búrlivom víne už viackrát ukázala len v zvodnom negližé. Sexi a hlavne úsporný odev však 47-ročnej herečke predpísali scenáristi aj v pondelkovej paródii na tento seriál. Tá bola súčasťou zábavnej šou Kredenc.

Pri pohľade na brunetkinu skvelú postavu zrejme mnohí mužskí fanúšikovia ľutovali, že sa neodhalila ešte viac. S pribúdajúcim vekom však už zrejme ťažko uvidia scénu, akú si strihla takmer pred 20 rokmi v snímke ...kone na betóne. Mickovičová tam totiž ukázala úplne všetko. 

Pred kamerami si vyzliekla šaty, pod ktorými nič nemala. Odhalila tak svoje prsia a aj spodné partie. Pri kráčaní do jazera tiež svoj zadok. Samotní filmári si ju však vychutnali ešte aj v inej polohe než diváci pri obrazovkách. „Táto scéna mi dala dosť zabrať. Na ostrej mi nešlo vyvliecť sa zo šiat. Keď som ich konečne dala dole a vykročila vpred, zakopla som. Celá som sa potom vystrela tak, aká som bola. Všetci ma videli natiahnutú na zemi holú,” prezradila Henrieta pred pár rokmi v jojkárskej relácii Webmaster. 

Toto však nie sú jediné obnažené zábery, ktoré má herečka na konte. Odhalila sa aj vo filme Hra o láske a smrti či v Tábore padlých žien. Pozrite sa na jej krivky v našej GALÉRII

VIDEO: Nahé scény Henriety Mickovičovej.

Nahá Henrieta Mickovičková

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu