Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Diváci Markízy a Jojky poriadne zaskočení: Nič podobné sa v telke ešte nestalo!

Na nakrúcanie seriálu Vdova použili tvorcovia rovnaké priestory ako v seriáli Búrlivé víno. Diváci si to všimli. Zobraziť galériu (9)
Na nakrúcanie seriálu Vdova použili tvorcovia rovnaké priestory ako v seriáli Búrlivé víno. Diváci si to všimli. (Zdroj: tv markíza, tv joj)

BRATISLAVA - Tak toto nevyšlo! Nový seriál Vdova mal v utorok večer na obrazovkách Jojky premiéru. A hoci mali diváci možnosť pozrieť si iba prvú časť, už sa im podarilo nájsť jednu kuriozitu. A to, že dom televíznej rodiny je navlas rovnaký ako ten, ktorý vlastnia markizácki Roznerovci z konkurenčného seriálu Búrlivé víno. Chvíľami si teda neboli istí, akú stanicu sledujú. Kde sa stala chyba?!

Utorkový večer patril na obrazovkách Jojky úvodnej časti nového seriálu s názvom Vdova. Pútavý príbeh o žene, ktorá tragicky prišla o svojho manžela, si nenechalo ujsť mnoho Slovákov. Tí však po zhliadnutí prvých scén zostali mierne zaskočení. Už po niekoľkých minútach si totiž všimli, že v televíznej novinke niečo nehrá. A to, že tvorcovia si vybrali navlas rovnaký dom ako ten, v ktorom bývajú Roznerovci z markizáckeho Búrlivého vína.

Presklené dvere, za nimi drevený plot, rovnako umiestnené schody, kuchyňa, stôl a dokonca aj úplne rovnaký gauč. Na prvý pohľad by sa mohlo zdať, že rodina Michaely Čobejovej, ktorá stvárňuje vdovu, sa nasťahovala do domu markizáckych vinárov. Na Kolibe sme zisťovali, či išlo o zámer.

„Priestory na nakrúcanie seriálu Vdova sme vyberali nezávisle od iných televízií,“ povedala pre topky.sk PR manažérka Jojky Lucia Kulihová. Od kompetentných v Záhorskej Bystrici sme chceli vedieť, či im tento fakt neprekáža. „Ide o dom, ktorý si televízia Markíza v minulosti prenajímala. Nevidíme v tom nič problematické,“ vyjadrila sa pre topky.sk PR manažérka Ivana Pôbišová. Nuž, vyzerá to tak, že diváci si na rovnaké seriálové domy budú musieť jednoducho zvyknúť.

Seriál Vdova (horný obrázok) sa nakrúca v úplne rovnakých priestoroch ako markizácke Búrlivé víno (spodný obrázok).
Zobraziť galériu (9)
Seriál Vdova (horný obrázok) sa nakrúca v úplne rovnakých priestoroch ako markizácke Búrlivé víno (spodný obrázok).  (Zdroj: tv markíza, tv joj)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu