Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Tragická smrť slovenskej Missky: Mária (†27) zahynula pri desivej nehode!

Mária Smiešková súťažila v Miss Universe SR 2010 pod číslom 4. Dnešná zrážka s nákladným automobilom jej bola osudnou. Zobraziť galériu (11)
Mária Smiešková súťažila v Miss Universe SR 2010 pod číslom 4. Dnešná zrážka s nákladným automobilom jej bola osudnou. (Zdroj: Peter Frolo)

STREČNO – Obrovská tragédia! Mária Smiešková (†27), ktorá v roku 2010 bojovala o titul Miss Universe SR, mala dnes smrteľnú nehodu. Osobným autom vletela rovno pod oproti idúci nákladiak. Po desivej havárii sa ju snažili záchranári oživovať. Márne.

Dnes ráno sa medzi Žilinou a Martinom odohrala tragická dopravná nehoda, pri ktorej vyhasol mladý život. Došlo k zrážke osobného a nákladného automobilu. Havária sa stala osudnou pre finalistku Miss Universe SR 2010 Máriu Smieškovú. Podľa našich informácií mala vodička krátko pred nehodou telefonovať a je možné, že chvíľková nepozornosť ju stála život. 

„Dostala šmyk, na dvakrát ju odhodilo a potom na tretíkrát vletela podo mňa. Potlačil som ju asi 2 metre, nestačil som ubrzdiť,” objasnil pre televíziu Markíza danú situáciu vodič nákladného vozidla. Prítomným záchranárom sa zdemolované auto nepodarilo vyslobodiť zhruba hodinu, napokon privolali žeriav. „Auto skončilo v takom stave, že to je vidno málokedy, nič príjemného,” reagoval jeden z prítomných záchranárov.

„Posádka prišla na miesto o 4 minúty od nahlásenia udalosti. Pokúšala sa 27-ročnú ženu oživovať, no tá žiaľ zraneniam podľahla, povedal pre Topky.sk hovorca záchranárov Boris Chmel.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu