Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Rozvášnená Sklovská (47): Horúce bozky s 21-ročným zajačikom!

Sisa Lelkes Sklovská a Patrik Vyskočil stvárnili mileneckú dvojicu. Zobraziť galériu (30)
Sisa Lelkes Sklovská a Patrik Vyskočil stvárnili mileneckú dvojicu.

BRATISLAVA – Došlo aj na intímnosti! Sobotňajší večer patril v našom hlavnom meste premiére muzikálu Mata Hari. V ňom excelovala v hlavnej úlohe Sisa Lelkes Sklovská (47). Keďže v príbehu o známej špiónke nechýba láska, speváčka sa nevyhla nežnostiam s výrazne mladším hercom Patrikom Vyskočilom (21).

Zažiarila! Divadlo Nová scéna uviedlo v sobotu večer muzikál Mata Hari. Sisa Lelkes Sklovská v ňom predviedla nielen svoje spevácke a tanečné nadanie, ale aj poriadnu dávku zmyselnosti. Na divadelných doskách si totiž vymieňala vášnivé bozky s mladým hercom Patrikom Vyskočilom. 

V hľadisku samozrejme nechýbal tmavovláskin manžel Juraj. Zaujímalo nás preto, ako tieto chúlostivé scény vnímal. „Nikdy som nepatril ku konzervatívnym typom mužov. Oceňujeme americké filmy, kde niekedy najlepšie herečky sú ešte obnaženejšie a hrajú v posteľných scénach. Patrí to k hereckému povolaniu,” reagoval pre topky.sk Lelkes. „Mám pre to pochopenie. Keby moja manželka tie bozkávacie scény prežívala inak než herecky, tak by som to na nej cítil,” dodal sebavedomo.  

Sisa sa netajila tým, že ju príbeh osudovej ženy úplne opantal. „Vžila som sa do jej života, mám ju preštudovanú. Dala som do toho všetko. Svoju dušu, srdce, hlas, telo, celú svoju existenciu,” reagovala na margo náročnej úlohy Sklovská. Manžela ale na chúlostivé scény vopred nijako neupozornila. „Samozrejme je znalý histórie, takže vedel, že mala mladšieho milenca. Musím ale povedať, že som mu vôbec neprezradila, ako budem vyzerať, čo budem hrať a spievať. Chcela som, aby to bolo pre neho prekvapenie,” uzavrela s úsmevom tmavovláska, ktorú bol v hľadisku podporiť aj prezident Ivan Gašparovič.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu