Nedeľa12. máj 2024, meniny má Pankrác, zajtra Servác

Tajomstvo Sisy Sklovskej: Žiarlivostná scéna a bitka v bare!

Sisa Lelkes-Sklovská natrafila vo svojom živote aj na žiarlivcov. Zobraziť galériu (5)
Sisa Lelkes-Sklovská natrafila vo svojom živote aj na žiarlivcov.

BRATISLAVA – Pobili sa o ňu! Speváčka Sisa Lelkes-Sklovská (47) našla životnú lásku vo svojom manželovi Jurajovi (61). Po jeho boku žiari šťastím. V minulosti ale vďaka mužom prežila aj poriadne nepríjemné chvíle. Umelkyňa totiž istý čas randila so žiarlivcom, ktorý sa kvôli nej dostal na diskotéke do fyzického konfliktu.

Manželia Sisa a Juraj Lelkesovci sú vo svojom zväzku maximálne tolerantní. Generálny riaditeľ poisťovne to potvrdil aj po nedávnej premiére muzikálu Mata Hari, kde nechýbali intímne scény jeho ženy s inými mužmi. Žiarlivostné výstupy ale nemá rada ani samotná umelkyňa. Dopad majetníckych sklonov totiž v minulosti pocítila na vlastnej koži.

Vo štvrtok bola Sisa hosťom Anténa hitrádia, kde v šou Café ráno reagovala aj na otázku, či sa kvôli nej niekedy muži pobili. „A nie raz. Bolo to hrozné, musela som zasahovať aj ja. Skoro som tiež niečo zlizla. V prípade mužov, ktorí sú viac temperamentní a žiarliví, to dokáže dospieť aj do takýchto situácií,” poznamenala v relácii Sklovská.

Muzikálovú divu sme dodatočne oslovili, aby toho o incidente prezradila viac. „Nechcela by som o tom veľmi hovoriť. Stalo sa to už dávno a nebolo to príliš príjemné,” reagovala spočiatku speváčka. „Mala som priateľa, s ktorým sme boli raz spoločne v bare. Jeho kamarát prišiel za nami s tým, že by si so mnou rád zatancoval. Slušne sa spýtal mňa a poprosil aj jeho. Keď sme začali tancovať, tak sme si to obaja zlizli,” prezradila napokon Sisa, ktorá na spomínané chvíle nespomína rada. „Veľmi sa mi to nepáčilo. Žiarlivosť vo vzťahu nie je vôbec dobrá,” uzavrela.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu